reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

No to i tak nic nie zmieni jak powiem, że była sliczna ;-):-D

taka ala Kalina, no nie? :-D

ale tak racjonalnie :rolleyes2: do tego podchodzac, to na co mi letnia sukienka w rozmiarze, ktory Mala pewnie bedzie miala zima......poszukam takiej na 74 :-D:-D:-D

ale ale, za to wlasnie kupilam cos sensowniejszego :tak:
AngelCare 2 in 1 Babyphon & Atemstillstandmelder bei eBay.de: Atmungsüberwachung (endet 02.04.09 20:00:00 MESZ)
uparlam sie na firme Angelcare i najbardziej zalezalo mi na macie. Mialam kupowac sam monitor bezdechu nowy, kosztuje ok 70€, dobrze ze mnie tknelo by spojrzec na uzywane komplety na ebay :-)

P.S. to niestety przesla kurierem, listonosza ominie targanie kartonu :crazy:

reklama
AngelCare 2 in 1 Babyphon & Atemstillstandmelder bei eBay.de: Atmungsüberwachung (endet 02.04.09 20:00:00 MESZ)
uparlam sie na firme Angelcare i najbardziej zalezalo mi na macie. Mialam kupowac sam monitor bezdechu nowy, kosztuje ok 70€, dobrze ze mnie tknelo by spojrzec na uzywane komplety na ebay :-)

Ja i mój M. też upieramy się na monitor z Angelcare, tylko inny model:tak: Moja szwagierka też ma monitor z tej firmy i jest z niego bardzo zadowolona, więc chyba wybór słuszny:tak:

Ja i mój M. też upieramy się na monitor z Angelcare, tylko inny model:tak:

ooo, a czym sie te modele roznia? sa jeszcze takie z niebieskimi matami i nowoczesniejsza nianka, ale pisze przy nich model 2008, wiec wywnioskowalam, ze tamte szaro-biale to sa po protu starsze, ale i duzo taniej mozna kupic. Komplet niebieski tutaj 150€. Babyphone nam narazie nie potrzebny, dopiero od ok. 4-5 m-ca, ale lepiej bylo dolozyc te 10€ i miec juz calosc, niz potem dokupywac.

taka ala Kalina, no nie? :-D

ale tak racjonalnie :rolleyes2: do tego podchodzac, to na co mi letnia sukienka w rozmiarze, ktory Mala pewnie bedzie miala zima......poszukam takiej na 74 :-D:-D:-D

P.S. to niestety przesla kurierem, listonosza ominie targanie kartonu :crazy:

No wiesz, mnie z Kalina porównywać, no przeciez ja w stosunku do Niej to aniołek jestem ;-):-D

Monitor - super sprawa. Tez kiedys myslalam o tym, ale mam juz nianię więc przy niej zostanę :-)

Tricolor - fajne ciuszki!Ale obrazki są po prostu zajebiste! I te , które wybrałaś to chyba najładniejsze.

Cieszę się, że sie Wam podobaja moje zakupy :-)

Carmi wlasnie taki polecila mi ostatnio kolezanka.
Tez sie za takim rozgladam :tak:i tez z mata bezdechu :tak:
Ale jeszcze nie kupilam ;-)

No wiesz, mnie z Kalina porównywać, no przeciez ja w stosunku do Niej to aniołek jestem ;-):-D

Monitor - super sprawa. Tez kiedys myslalam o tym, ale mam juz nianię więc przy niej zostanę :-)

:-D:-D:-D:-Dja mowilam ze kiecka taka w stylu Kaliny jak pomysle o jej fotkach w kwiecistej sukience :-):-p

Z Angelcare mozna dokupic tylko SAM monitor do nianki nawet jakiegokolwiek innego producenta.

A ja kupiłam taki monitor :
Snuza
naczytałam się , że te z matami są mniej praktyczne, bo czasem dziecko zsuwa się z maty, a poza tym można go używać tylko w łóżeczku ,no i bardzo często w nocy mamy zapominają go wyłączyć jak wyciągają dziecko z łóżeczka ( np. do karmienia lub przewinięcia) i wtedy się włącza, albo zapominają go włączyć po wszystkim ( wiadomo, w nocy człowiek ma inne zadanie, a nie koniecznie myślenie:-)). A taki bezprzewodowy można używać np. w wózku itp. i nie trzeba pamiętać o wyłączaniu/włączaniu. Ale jak będzie w użyciu to się dopiero przekonam;-)

reklama
ooo, a czym sie te modele roznia? sa jeszcze takie z niebieskimi matami i nowoczesniejsza nianka, ale pisze przy nich model 2008, wiec wywnioskowalam, ze tamte szaro-biale to sa po protu starsze, ale i duzo taniej mozna kupic. Komplet niebieski tutaj 150€. Babyphone nam narazie nie potrzebny, dopiero od ok. 4-5 m-ca, ale lepiej bylo dolozyc te 10€ i miec juz calosc, niz potem dokupywac.

Nie wiem dokładnie, jaka jest między nimi różnica, poza tym, że ten który myśmy sobie upatrzyli ma bajery w stylu termometr. Model, który nam się podoba wygląda tak:

Unexpected error occurred - Tesco.Direct

Do góry