reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Jeszcze raz ja.
Lajfik wielkie dzięki za Twoją opinię. Muszę się w takim razie dobrze zastanowić przy zakupie wózeczka. Ale to fakt, te paski są okropne, ale ja miałam na myśli ten wózek, ale z jednolitym wnętrzem w kolorze szarym.
Kasikk to masz taki problem jak ja. W 16 tygodniu powiedział mi gin, że widzi u mojego dzidziusia pindorka:-) a więc ja szybko do sklepu po śliczne chłopięce bluzy, sweterki i inne rzeczy w kolorach chłopięcych, a tu w 24 tygodniu mówi mi że widzi ...dziewczynkę:szok:. No cóż ... nic już nie kupuje bo zdążę to zrobić po porodzie. W tej chwili mam uniwersalne kolorki żółte, zielone i jasne niebieskie:sorry2:Wyprawka czeka żółta, rożek zieloniutki, pościel niebieściutka itp. ;-) Trzymajcie się kobietki i szalejcie po sklepach dziecięcych. Aha a macie może jakąś sprawdzoną firmę kosmetyków dla bobasków? Ja przychylam sie ku Nivea, ale może macie inne zdanie? Pa buziaczki:happy:

reklama
Dziewczyny, wózki firmy Baby Design są naprawdę świetnej jakości, my mamy spacerówkę i prowadzi się super :-)

Teraz to ja już nie wiem czy:
espiro 3 w 1
czy X- lander XA 2 w 1 :baffled::confused::confused::confused:

Espiro jest tańszy ale czy lepszy ....cholerka nie wiem ????:no:

Jeszcze raz ja.
Lajfik wielkie dzięki za Twoją opinię. Muszę się w takim razie dobrze zastanowić przy zakupie wózeczka. Ale to fakt, te paski są okropne, ale ja miałam na myśli ten wózek, ale z jednolitym wnętrzem w kolorze szarym.
Kasikk to masz taki problem jak ja. W 16 tygodniu powiedział mi gin, że widzi u mojego dzidziusia pindorka:-) a więc ja szybko do sklepu po śliczne chłopięce bluzy, sweterki i inne rzeczy w kolorach chłopięcych, a tu w 24 tygodniu mówi mi że widzi ...dziewczynkę:szok:. No cóż ... nic już nie kupuje bo zdążę to zrobić po porodzie. W tej chwili mam uniwersalne kolorki żółte, zielone i jasne niebieskie:sorry2:Wyprawka czeka żółta, rożek zieloniutki, pościel niebieściutka itp. ;-) Trzymajcie się kobietki i szalejcie po sklepach dziecięcych. Aha a macie może jakąś sprawdzoną firmę kosmetyków dla bobasków? Ja przychylam sie ku Nivea, ale może macie inne zdanie? Pa buziaczki:happy:

Ja też z Polski ściągam sobie NIVEA ...są rewelacyjne:-D

Już myslałam, że odkładając dzidziusiowe zakupy na nowy rok zabieram się za to zbyt późno, ale widzę, że nie tylko ja odkładam to na później, uffff.....

a mi brakuje smoczkow, butelek i kosmetykow. Chce je kupic w grudniu. W tym tyg kupujemy wozek x lander xa 2008. Wole byc przygotowana ze wzgledu na moje problemy.

lajfik nie prowadziłam espiro ale sama zastanawiam się nad X-landerem. Ten za to prowadzi się fajnie :> tyle że ja go prowadziłam po sklepie na sucho hehe ciekawe czy po zakupie też powiem że jest rewelacyjny :-);-) Myślę jeszcze nad Mutsy z przekładaną rączką.

ardesh ja też chciałam mutsy (są najładniejsze), ale jak pojechałam do sklepu i go poprowadziłam (urban raider i 3 i 4 raider) to poczułam jakbym pchała czołg. A ten Transporter to w ogóle porażka. Mieliśmy też problem z jego rozmiarem po złożeniu i dlatego zrezygnowaliśmy :( ale jak ktoś ma większe auto niż my to myślę, że to nie problem.
Dlatego Quinny też m.in. bieżemy (Buzz 4, bo speedi też jest wielki i niewygodny), ma kurde o pół metra mniej długości po złożeniu niż mutsy, nie wspominając już o wysokości i szerokości. A prowadzi się go jakby ważył 5 kilo.
Jak Mutsy skręcasz to te kołeczka się gubią i musisz je naprostowywać w odpowiednim kierunku, żeby jechać. A Quinny zrobisz 10 obrotów w lewo, 10 w prawo i odrazu jedzie chce chcesz jechać. Piszę o tym, bo wiem że to podobne ceny są między Mutsy i Quinny akurat.

reklama
lajfik nie prowadziłam espiro ale sama zastanawiam się nad X-landerem. Ten za to prowadzi się fajnie :> tyle że ja go prowadziłam po sklepie na sucho hehe ciekawe czy po zakupie też powiem że jest rewelacyjny :-);-) Myślę jeszcze nad Mutsy z przekładaną rączką.

X-landery są rewelacyjne :-) moje koleżanki mają i chwalą ...tylko podkusiła mnie cenowa oferta espiro ..bo bym miała już 3 w 1 za około 1200 zł. a ja nie mam zamiaru wydawać 2000 tys. na wózek bo gondola i tak mi posłuży tylko do lata:sorry2:
A x- landery są mocne jak stal :-p na pewno nie skrzypią ani nie trzeszczą bo tego się obawiam:baffled: wiem jak niektóre wózki się zachowują po kilku miesiącach:tak:
Na razie chyba przoduje X-lander XA:confused::confused::confused::rofl2:

Do góry