reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Czego sie nie robi dla maluszkow :-D... A takiej zyrafki nie mozna kupic w zwyklym zabawkowym za 20 zl. ...troche porazka z ta cena :sorry2:
... jak Cie stary odlaczy od kompa ... to idz na specer do kafejki i daj nam cynk heheheh :-)

Lajfik na pewno dam znac ale zyrafa jeszcze nie doszla wiec nic nie wie narazie ;-):happy2:

reklama
ana to taki mały stawik na Ruczaju między blokami przy stadninie koni. Muszę przyznać ,że nie jest najgorzej a nawet fajnie się tu mieszka, czuję się jak na wczasach cały czas, jakiś taki klimat tutaj nie miastowy, tylko jeśli chodzi o zakupy dzieciowe to jakoś tu marnie ze sklepami :-( w sumi i tak ich niewiele robię bo wszystko malutka dostaje :-)
Dziewczyny a w czym lepiej podawa wodę, w kubeczku czy butelce?? bo wyczytałam gdzieś że lepiej z kubeczka niekapka ze względu na nawyki i zgryz hmm :-/

Hej, dziewczynki,

Przywitam sie. :-) Widze, ze szal kupowania trwa. My basenik to nawet mamy, ale tylko dla Flavii - Julianka, niestety, w nim nie zanurzymy z 2 cewnikami, musimy poczekac sobie do konca terapii, moze w przyszle wakacje zrobimy z niego wiekszy uzytek.

ps. bo ona to wszystko po mamusi ma !!!;-);-);-)

Aaa, sama widzisz, to czemu sie dziwisz? :-);-)Mikimauro, masz zywe srebro w domku, ale fajnie. :-)

Ana - zyrafka ladniutka, my nie mamy, ale od samego poczatku bawimy sie gumowymi kaczkami, zabkami i rekinami Flavii, daja sie swietnie gryzc :tak:

Wlasnie zamówilam tą żyrafę:) Jak M zobaczy i dowie sie ile kosztowala to sie w glowe puknie ale co tam:) hihi
Jestem prawdziwą wariatką na punkcie tego mojego szkraba:)

Monika kochana witaj w klubie ;-);-)tylko moj M juz sie w glowe nie poka on z niemocy juz nia o sciane wali :-p

a i dzis jade odebrac ten basenik muszelke z allegro bo sprzedawa z Zielonej Gory jest

Ostatnia edycja:
Monika kochana witaj w klubie ;-);-)tylko moj M juz sie w glowe nie poka on z niemocy juz nia o sciane wali :-p

Opowiedzialam dziś M o żyrafie:) Tak jak myslalam poknąl sie w glowe, ale jak mu powiedzialam ze wszystkie francuskie dzieci mają taką to powiedzial "ok, nasz Maly nie bedzie gorszy od jakiegoś żabojada" :-D
wiec spoko:)

Kupilismy wczoraj Gracjankowi krzeselko:-)choc jeszcze nie sadzamy go w nim za czesto:-p
8609697984398336.jpg

I jeszce fotelik samochodowy,bo w starym nie mogl juz wyprostowac nozek,a teraz to przynajmniej misio jest przodem do kierunku jazdy wiec juz nie siedze z nim z tylu:-p:-)

reklama
misia- mamy taki sam fotelik:-):-):-) [ pisałam juz o tym:zawstydzona/y:] ale co mi , fotelik fajowy , będziesz zadowolona :tak::tak:
no moja droga teraz tatko musi zmienić fure stosowna do fotelika, :-D:-D:-D;-);-);-),

Do góry