reklama
Chciałam dzisiaj kupić mojemu dareczkowi pianinko, ale uważam że jest jeszcze za mały, chociaż widzę że wasze już na pianinkach grają. dzisiaj kupiłam mu zfisher price książeczke i bardzo fajne pioseneczki ma-podobne do pieseczka. darek jest nią zachwycony
maltanka
Fanka BB :)
Chciałam dzisiaj kupić mojemu dareczkowi pianinko, ale uważam że jest jeszcze za mały, chociaż widzę że wasze już na pianinkach grają. dzisiaj kupiłam mu zfisher price książeczke i bardzo fajne pioseneczki ma-podobne do pieseczka. darek jest nią zachwycony
halmarta nie jest za mały, Hubert ma pianinko takie: PIANINKO GAMA MELODIE ODGŁOSY POJAZDÓW ZWIERZĄT (829273635) - Aukcje internetowe Allegro
to z odgłosami zwierząt. i bardzo mu się podoba. rano jak wstanie potrafi nawet do godziny siedzieć w łóżeczku jeszcze i się tym bawi

Martussa82
Hankowa Matka-Wariatka :)
matrussa - my dostalismy odznajomych taka lokomotywę. jest rewelacyjna, rusza buzią zamyka i otwiera oczka,świeci się komin i taka,ze jak ja włączysz to jeździ i jeździ,odbija się,cofa i dalej jedzie.super
LOKOMOTYWA KLOCKI SORTER AUTO CARS 8810 somap (818592814) - Aukcje internetowe Allegro
tanie zabawki a fajne,mamy duzofisher price ale teżkilka własnie takich nie firmowych i tez sa super. jedyna wada to,ze sa bardziej głosne ale zaklejamy zawsze od środka głosniczki.
też mi sie podobała ta lokomotywa !!! albo mata albo lokomotywa będzie :-)
agi0506
paulusia2209
masz racje są świetne ale ceny podobne do fisherano ja polecam zabawki kiddieland, są z tych tańszych, a są świetne.
Ja swojej kupiłam(ale pod poduszkę dostanie) różne instrumenty: cymbałki( bardzo lubi) marakas, tamburyn, bębenek i inn.Wiem że to się przyda na dłużej i będzie miałam tyle samo radości co np z tego pianinka fisher price bo skończy 2 latka i pianinko bedzie zbyt dziecięce. Choc pianiko jest super

mary105 - ta którą pokazałaś też fajna ale my na dniach kupujemy Mulę z Ikei . Swoją lokomotywę jak najbardziej polecam - jest naprawde zarąbista. My kupilismy ja z rok temu 1,5 rocznej chrześniaczce jak jechalismy w odwiedziny i tak nam sie spodobała,ze mówilismy znajomym,ze musimy kupić, i dostalismy,nawet identyczny kolor - niebieski 
antar - świetny pomysł, cymbałki też muszę kupić!
larkaa - nam się bardzo podoba odkrywczy domek kiddieland ale to dla trochę starszej dzidzi i nie tani :/
ale nadal nie wiem co z jeździkiem,chodzikiem, pchaczem... co tu kupić :?
swoją drogą jak myślicie, na allegro będzie taniej - zabawki - po świętach czy raczej bez zmian?
antar - świetny pomysł, cymbałki też muszę kupić!
larkaa - nam się bardzo podoba odkrywczy domek kiddieland ale to dla trochę starszej dzidzi i nie tani :/
ale nadal nie wiem co z jeździkiem,chodzikiem, pchaczem... co tu kupić :?
swoją drogą jak myślicie, na allegro będzie taniej - zabawki - po świętach czy raczej bez zmian?
Ostatnia edycja:
reklama
Ja swojej kupiłam(ale pod poduszkę dostanie) różne instrumenty: cymbałki( bardzo lubi) marakas, tamburyn, bębenek i inn.Wiem że to się przyda na dłużej i będzie miałam tyle samo radości co np z tego pianinka fisher price bo skończy 2 latka i pianinko bedzie zbyt dziecięce. Choc pianiko jest super![]()
ciekawa jestem jak to zniosą twoje uszy;-);-)
femme111 ja zanim coś kupię to porównuję cenę w sklepie i na allegro. np. szczeniaczka uczniaczka taniej kupię w sklepie u nas

Podziel się: