reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

reklama
Chciałam dzisiaj kupić mojemu dareczkowi pianinko, ale uważam że jest jeszcze za mały, chociaż widzę że wasze już na pianinkach grają. dzisiaj kupiłam mu zfisher price książeczke i bardzo fajne pioseneczki ma-podobne do pieseczka. darek jest nią zachwycony

Chciałam dzisiaj kupić mojemu dareczkowi pianinko, ale uważam że jest jeszcze za mały, chociaż widzę że wasze już na pianinkach grają. dzisiaj kupiłam mu zfisher price książeczke i bardzo fajne pioseneczki ma-podobne do pieseczka. darek jest nią zachwycony

halmarta nie jest za mały, Hubert ma pianinko takie: PIANINKO GAMA MELODIE ODGŁOSY POJAZDÓW ZWIERZĄT (829273635) - Aukcje internetowe Allegro

to z odgłosami zwierząt. i bardzo mu się podoba. rano jak wstanie potrafi nawet do godziny siedzieć w łóżeczku jeszcze i się tym bawi:tak:

matrussa - my dostalismy odznajomych taka lokomotywę. jest rewelacyjna, rusza buzią zamyka i otwiera oczka,świeci się komin i taka,ze jak ja włączysz to jeździ i jeździ,odbija się,cofa i dalej jedzie.super
LOKOMOTYWA KLOCKI SORTER AUTO CARS 8810 somap (818592814) - Aukcje internetowe Allegro

tanie zabawki a fajne,mamy duzofisher price ale teżkilka własnie takich nie firmowych i tez sa super. jedyna wada to,ze sa bardziej głosne ale zaklejamy zawsze od środka głosniczki.

też mi sie podobała ta lokomotywa !!! albo mata albo lokomotywa będzie :-)

Ja swojej kupiłam(ale pod poduszkę dostanie) różne instrumenty: cymbałki( bardzo lubi) marakas, tamburyn, bębenek i inn.Wiem że to się przyda na dłużej i będzie miałam tyle samo radości co np z tego pianinka fisher price bo skończy 2 latka i pianinko bedzie zbyt dziecięce. Choc pianiko jest super:tak:

mary105 - ta którą pokazałaś też fajna ale my na dniach kupujemy Mulę z Ikei . Swoją lokomotywę jak najbardziej polecam - jest naprawde zarąbista. My kupilismy ja z rok temu 1,5 rocznej chrześniaczce jak jechalismy w odwiedziny i tak nam sie spodobała,ze mówilismy znajomym,ze musimy kupić, i dostalismy,nawet identyczny kolor - niebieski :)

antar - świetny pomysł, cymbałki też muszę kupić!

larkaa - nam się bardzo podoba odkrywczy domek kiddieland ale to dla trochę starszej dzidzi i nie tani :/

ale nadal nie wiem co z jeździkiem,chodzikiem, pchaczem... co tu kupić :?

swoją drogą jak myślicie, na allegro będzie taniej - zabawki - po świętach czy raczej bez zmian?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja swojej kupiłam(ale pod poduszkę dostanie) różne instrumenty: cymbałki( bardzo lubi) marakas, tamburyn, bębenek i inn.Wiem że to się przyda na dłużej i będzie miałam tyle samo radości co np z tego pianinka fisher price bo skończy 2 latka i pianinko bedzie zbyt dziecięce. Choc pianiko jest super:tak:

ciekawa jestem jak to zniosą twoje uszy;-);-)

femme111 ja zanim coś kupię to porównuję cenę w sklepie i na allegro. np. szczeniaczka uczniaczka taniej kupię w sklepie u nas:tak:

Do góry