reklama
My tez mamy ten niekapek i mlody za cholere nie chce z niego pic,ale wcale sie nie dziwie,bo ta oslonka bardzo przeszkadzaA propos ja mam ten i nie plecam
Butelka treningowa niekapek TOMMEE TIPPEE 3m+ - porównaj ceny, sprawdź opinie i recenzje
A propo zbliżających sie Mikołajek...
W Carreufourze jest promocja na zabawki. Na wszystkie rabat 40%. Za każde wydane 100zł na zabawki otrzymuje się 40 zł w talonach. Hipermarket Carrefour Polska Wszystkie zabawki 40% taniej
W Carreufourze jest promocja na zabawki. Na wszystkie rabat 40%. Za każde wydane 100zł na zabawki otrzymuje się 40 zł w talonach. Hipermarket Carrefour Polska Wszystkie zabawki 40% taniej
paulusia2209
Fanka BB :)
jak któraś kupuje używane zabawki lub ciuszki to polecam
Szafka.pl - szafa każdej mamy można tu też sprzedawać
Szafka.pl - szafa każdej mamy można tu też sprzedawać
czyli zadna z mam nie ma tego niekapka z Lovi 360 ktory jest bez ustnika tylko pije sie jak ze szklanki? 
Kubek niekapek LOVI 360 ACTIVE 350 ml jak szklanka (799801277) - Aukcje internetowe Allegro
w takim razie chyba na razie kupie sobie tylko ustnik od niekapka do buteli Aventu i sprawdze czy maly bedzie chcial z tego pic a jak nie to zaryzukuje ze tym niekapkiem LOVI 360 to moze zacheci go to jakos do nauki picia ze szklanki jak jeszcze nie teraz to niebawem

Kubek niekapek LOVI 360 ACTIVE 350 ml jak szklanka (799801277) - Aukcje internetowe Allegro
w takim razie chyba na razie kupie sobie tylko ustnik od niekapka do buteli Aventu i sprawdze czy maly bedzie chcial z tego pic a jak nie to zaryzukuje ze tym niekapkiem LOVI 360 to moze zacheci go to jakos do nauki picia ze szklanki jak jeszcze nie teraz to niebawem
reklama
Co do niekapkow..my kupilismy te lovi...ustniki porazka...Mlody nie umial pic bo tam sie trzeba niezle nassac!! zeby cos polecialo...dokupilam tylko nowy silikonowy miekki ustnik canpolu..to ta sama firma co lovi i pasuje do butelki. Jest tak jak pisze Antar w ksztalcie ustnika kubkowego..ma tylko takie male naciecie, ktore dziecko naciska pijac i wtedy leci plyn. Mlody pije z niego od 6 m-ca ..bez problemow!
Podziel się: