reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy -dla nas i dla lutowych pociech

Miłosz mi nie chce z niekapka pić chyba tak jak u mojej kumpeli dziecko piło od razu z kupka bo też nie tolerowało niekapka. A ustnik jest twardy a w butelkach do mleka miękki to może dlatego?

reklama
Dziewczyny Nuk i Nuby mają niekapki z miękkimi silikonow)ymi ustnikami ( tak miękkiemi jak w butelce ale w kształcie ustnika kupkowego) . My uczyłyśmy się na nich picia z kubka bo na początku avent był ble. Polecam

czyli zadna z mam nie ma tego niekapka z Lovi 360 ktory jest bez ustnika tylko pije sie jak ze szklanki? :confused2:

Kubek niekapek LOVI 360 ACTIVE 350 ml jak szklanka (799801277) - Aukcje internetowe Allegro

w takim razie chyba na razie kupie sobie tylko ustnik od niekapka do buteli Aventu i sprawdze czy maly bedzie chcial z tego pic a jak nie to zaryzukuje ze tym niekapkiem LOVI 360 to moze zacheci go to jakos do nauki picia ze szklanki jak jeszcze nie teraz to niebawem

reklama
Co do niekapkow..my kupilismy te lovi...ustniki porazka...Mlody nie umial pic bo tam sie trzeba niezle nassac!! zeby cos polecialo...dokupilam tylko nowy silikonowy miekki ustnik canpolu..to ta sama firma co lovi i pasuje do butelki. Jest tak jak pisze Antar w ksztalcie ustnika kubkowego..ma tylko takie male naciecie, ktore dziecko naciska pijac i wtedy leci plyn. Mlody pije z niego od 6 m-ca ..bez problemow!

Do góry