reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

reklama
A ja będę miała małego hipopotama :eek:

Załączniki

• 1391875475464.jpg
    1391875475464.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 48
Lasotka super ten spiworek.Fajnie te wstswilas bo nie mam gazetki z Lidl a tu zawsze jest taka sama oferta jesli chodzi o ciuszki.
Margo komplet jest swietny i jest z czego wybierac.Myslalam o hipciu choc inne wzory/kolory tez kusza

Co do podgrzewacza mamy avent i dalej dziala super:-) babyono nie polecam ze sprzetow mam termometr sluzy jako zabawka.

Co do spiworka to u mnie zbedny nie uzywalismy teraz tez nie bedziemy:-)

Karolq wlasnie mialam pisac ze babyono ogolnie to firma porazka. Oprocz termometru-badziewia kupilam tez od nich miseczke do karmienia na allegro, podstawka niby z przyssawka ale w ogole sie nie przykleja a wieczko sie nie zatrzaskuje
Rownie slabo jakosciowo wypada wedlug mnie tez canpol. Wkladkk laktacyjne jakby wam przyszlo do glowy kupic- beznadziejne! To samo mata do wanny, tak smierdziala guma ze nawet w wodzie bylo czuc. A talerzyki niby do zmywarki a folia z obrazkiem sie zaczela odklejac po paru myciach i wywalilam bo sie balam ze sie zmiesza z jedzeniem

reklama
margo, też się nad tym kompletem zastanawiałam:-)

Potierdzam, że babyono to szajs.

agnieszka, gdzieś czytałam o ofertach lidla - podobno gazetki takie same, ceny w przeliczeniu porównywalne a jakość jaką Ty możesz dostać, jest o wiele wyższa. Kiedyś natknęłam się na bloga jakiegoś konsumenta-szpiega, który wstawiał zdjęcia ciasteczek oferowanych na rynek polski i niemiecki, te dla nas miały tę samą nazwę i podobną cenę, ale firma konfekcjonująca dla Polaków pakowała po bodaj 9szt a dla Niemców po 12szt

Do góry