reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Też się zawiodłam na canpolu. Z babyono mamy termometr do wody, takiego żółwia i Z. sie nim bawi, wodę robię na czuja :-) Do pazurków mamy cążki z Tommee Tippee i dają radę, nożyczkami obcinać nie umiem

karolq8
Fanka BB :)
monisia niewiem jaki jest ale w 1 ciazy chcialam zaoszczedzic i teraz zuza ma zabawke. Teraz kupuje juz konkretny
Majaaa85

Dziewczyny kupiłam kolejne rzeczy do wyprawki.
Chcialam wam powiedzieć ze teraz w h&m jest taka oferta ze jak wydasz 100 zł to przy kasie płacisz 80 zł
Recznik z Ikea, cena 24,99 zł, warto bo jest mięciutki . Ostatnio byłam w Tesco i rzeczniczki takie jak ten po 49 zł były.
Wanienka tez z ikea. Kosztowała 19,99 zł. Pod spodem ma taką jakby gumę zeby nie rysować powierzchni na której bedzie leżała.
To białe z serduszkiem to pokrowiec na przewijak. Tez z ikea. W opakowaniu 2 szt a cena to 24,99 z. Niestety przewijaki bedą dopiero za 2 tyg bo zabrakło.
Załączniki
anna_kas
Maja widzę masz gruntowne przygotowania! Fajnie!!
Ja jeszcze ani jednego ciuszkach nie kupiłam...chyba juz czas!?))
Majaaa85
Maja widzę masz gruntowne przygotowania! Fajnie!!
ja postanowiłam rozłoży zakupy w czasie zeby nie odczuć tak bardzo tych wszystkich wydatków
karolq8
Maja ladne zakupy:-)
Majka no widzę, że udane zakupy były
tez mam zamiar kupić ta wanienkę w ikea, jest mała ale fajna z tym że ma tą antypoślizgową powierzchnię - na początek chce mieć właśnie taka, a na później mam duza wanienkę po chrześnicy mojego męża.
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
ja mam biedronkeMargo komplet jest swietny i jest z czego wybierac.Myslalam o hipciu choc inne wzory/kolory tez kusza
Karolq wlasnie mialam pisac ze babyono ogolnie to firma porazka. Oprocz termometru-badziewia kupilam tez od nich miseczke do karmienia na allegro, podstawka niby z przyssawka ale w ogole sie nie przykleja a wieczko sie nie zatrzaskuje
Rownie slabo jakosciowo wypada wedlug mnie tez canpol. ......
ja jedno co lubie z canpolu to szczoteczka do zebow dla dziecka - z silikonowym 'wlosiem' - ma fajny ogranicznik ze sobie dziecko nie wepcha jej do buzi daleko [a silikon jest delikatny i dobry przy zabkowaniu]
Baby ono nie mam nic bo w irlandii kompletowalam wyprawke
reklama
klaudynaaa
śliczne ciuszki i wyprawka
też tak robię, że rozkładam wydatki, niedługo planuje juz kupić meble a w następnym mc wózek