reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

W biedro jest termometr za 60 zl podajrze na podczerwien. Sprawdza sie on. Mozna wszystko mierzyc. Taki wielofunkcyjny do 6 cm mierzy. Ma ktoras taki??

reklama
Też się zawiodłam na canpolu. Z babyono mamy termometr do wody, takiego żółwia i Z. sie nim bawi, wodę robię na czuja :-) Do pazurków mamy cążki z Tommee Tippee i dają radę, nożyczkami obcinać nie umiem:szok:

image.jpg
Dziewczyny kupiłam kolejne rzeczy do wyprawki.
Chcialam wam powiedzieć ze teraz w h&m jest taka oferta ze jak wydasz 100 zł to przy kasie płacisz 80 zł :) Moze któraś z was skorzysta :) Oferta trwa chyba do 15 lutego.
Recznik z Ikea, cena 24,99 zł, warto bo jest mięciutki . Ostatnio byłam w Tesco i rzeczniczki takie jak ten po 49 zł były.
Wanienka tez z ikea. Kosztowała 19,99 zł. Pod spodem ma taką jakby gumę zeby nie rysować powierzchni na której bedzie leżała.
To białe z serduszkiem to pokrowiec na przewijak. Tez z ikea. W opakowaniu 2 szt a cena to 24,99 z. Niestety przewijaki bedą dopiero za 2 tyg bo zabrakło.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 93
  • image.jpg
    image.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 63
Maja widzę masz gruntowne przygotowania! Fajnie!!
Ja jeszcze ani jednego ciuszkach nie kupiłam...chyba juz czas!?))

ja postanowiłam rozłoży zakupy w czasie zeby nie odczuć tak bardzo tych wszystkich wydatków :) Łatwiej co miesiąc cos kupic niz potem na raz wywalić tyle kasy! Poza tym mozna trafić na jakies akcje promocyjne jak ja teraz w H&M. Dobre i 20 zł. :) to juz bedzie na chociażby patyczki do uszu, waciki itd ;) ;-)

Majka no widzę, że udane zakupy były :) tez mam zamiar kupić ta wanienkę w ikea, jest mała ale fajna z tym że ma tą antypoślizgową powierzchnię - na początek chce mieć właśnie taka, a na później mam duza wanienkę po chrześnicy mojego męża.

Margo komplet jest swietny i jest z czego wybierac.Myslalam o hipciu choc inne wzory/kolory tez kusza
ja mam biedronke :) Zastanawiam sie tylko czy bedzie na chlopczyka pasowac? [corce kupowalam]

Karolq wlasnie mialam pisac ze babyono ogolnie to firma porazka. Oprocz termometru-badziewia kupilam tez od nich miseczke do karmienia na allegro, podstawka niby z przyssawka ale w ogole sie nie przykleja a wieczko sie nie zatrzaskuje
Rownie slabo jakosciowo wypada wedlug mnie tez canpol. ......

ja jedno co lubie z canpolu to szczoteczka do zebow dla dziecka - z silikonowym 'wlosiem' - ma fajny ogranicznik ze sobie dziecko nie wepcha jej do buzi daleko [a silikon jest delikatny i dobry przy zabkowaniu]

Baby ono nie mam nic bo w irlandii kompletowalam wyprawke :D

reklama
Do góry