reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Dziewczyny super macie wszystko dla maluszkow.
Ja mam duzo rzezy ktore nadadza sie po Julii(trzeba przegrzebac piwnice).
Lozeczko jest trzeba wymienic materac,kupic koldre,poduche no i posciele bo po Julii mam rozowe:-p
Ja wczoraj w koncu zamowilam w H&M ten komplet z zeberka.Wzielam rozmiar 56 i dopiero wysylka jest w kwietniu.
Dzis lub jutro porobie foto tego co juz kupilam dla malego i wstawie.
A to ten komplecik:Zobacz załącznik 609724

Też się czaję na ten komplet z zebrą, ale poczekam, może przecenią :D

reklama
Lozeczko jest trzeba wymienic materac,kupic koldre,poduche no i posciele bo po Julii mam rozowe:-p
Ja wczoraj w koncu zamowilam w H&M ten komplet z zeberka.Wzielam rozmiar 56 i dopiero wysylka jest w kwietniu.

tez miałam go kupić ale w końcu wybrałam ten zielony bo wszystko mam szare albo kremowo beżowe :)

Monisiaaa...
tez mam ten sam problem....nienawidzę niebieskiego wiec jak wybieram cos kolorowego to staram sie by było jak najmniej niebieskiego.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 43

Ja mam z hipopotamem :-) ale zeberka mi sie tez podoba i chyba też kupię :tak:

A ja za dwa kompleciki reniferka i zabki zaplacilam 40 zl :) ale jestem uboga w bodach wiec jeszcze z dwa dokupie :)

a w ogóle to po ile szt ubrań planujecie kupic w rozm 56 i 62. :confused::confused:
ja na początku planowałam po 7 szt z każdego rodzaju (body, półśpiochy, pajace na noc) Ale teraz to juz sama nie wiem.

Wiesz co tez tak kupowalam po 7. Ale i tak wyszlo wiecej. Wszyscy wpadli w szal zakupow. I rozowe. Teraz chlopak i tez mysle ile tego miec. Wiesz uleje sie albo usra sie i do przewiniecia. Moze niech inne sie wypowiedza z checia poczytam

dobra ostatnia rzecz jaką wstawiam bo już was zasypałam moimi rzeczami :zawstydzona/y:
Ten kocyk zrobiła mi tesciowa na drutach :-) przed chwilą własnie skończyła ;-)
Ps. dziewczyny od dziś w Tesco macie wyprzedaż ubranek dziecięcych :) i to tych ładnych wiosennych. :-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 64
No nie tesco tez mam daleko wrr. W sumie i lepiej bo i tak kasy nie mam a prosic mi sie nie chce:/
Ps. Kocyk fajny : ) na lato w sam raz moja kumpela taki miala i zawsze mi sie podobal

No nie tesco tez mam daleko wrr. W sumie i lepiej bo i tak kasy nie mam a prosic mi sie nie chce:/
Ps. Kocyk fajny : ) na lato w sam raz moja kumpela taki miala i zawsze mi sie podobal

to jak już uzbierasz troche kasy to daj znać ;) Jak bedziesz chciała to ja ci pokupuje co chcesz i wysle ci pocztą ;) Tesco mam pod nosem :) A w sumie ile moze kosztować taka przesyłka? z 8-9 zł. Przy większej ilości ubranek to by sie opłaciło :)
Np. ten komplet kosztował 75 zł. A teraz bodajże 45 zł :) Body pakowane po 5 szt za 31 zł. a były 55 zł. , pajace 3 szt za 35 zł. albo 38 zł a były 55 zł.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki maja jestes kochana. My przez dwa mce splukani polowkowe usg 300 zl i oo. To jest strona tesco??? Ja mam ok30 km. Body sie oplacaja . Zobacze jutro na necie .

Do góry