• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPY - dla nas i dla maluszkow

Dzieki maja jestes kochana. My przez dwa mce splukani polowkowe usg 300 zl i oo. To jest strona tesco??? Ja mam ok30 km. Body sie oplacaja . Zobacze jutro na necie .

F&F: moda dla niej, dla niego, dla dziecka : F&F
tj ich strona ale tam są ceny normalne podane no i nie ma wszystkich rzeczy pokazanych. Nie martw się! nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :) Jak ty bedziesz miec gotówkę to te rzeczy jeszcze spadną z ceny ;-)

reklama
dobra ostatnia rzecz jaką wstawiam bo już was zasypałam moimi rzeczami :zawstydzona/y:
Ten kocyk zrobiła mi tesciowa na drutach :-) przed chwilą własnie skończyła ;-)
Ps. dziewczyny od dziś w Tesco macie wyprzedaż ubranek dziecięcych :) i to tych ładnych wiosennych. :-)

Kocyk bardzo ładny :-)

A te przecyny w Tesco to w kazdym , czy tylko wybrane sklepy?

Kocyk bardzo ładny :-)

A te przecyny w Tesco to w kazdym , czy tylko wybrane sklepy?

powinny być w każdym ale głowy nie dam sobie uciąć ;-)

A oto najnowsze promo z Cauflanda ;) Proszek i płyn Lovela :)
Kolezanki mi foty przysyłają jak coś wychaczą hi hi :-p

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 54
  • image.jpg
    image.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Ogladalam te ubranka na f&f eh az szkoda ze nie ma sie tyle kasy. Ja to pralam niki w dzidziusiu i teraz tez chce ale nigdzie go nie ma. A ten lovela moja uczulal. Nie lubialam go ale promocja dobra :p

Ogladalam te ubranka na f&f eh az szkoda ze nie ma sie tyle kasy. Ja to pralam niki w dzidziusiu i teraz tez chce ale nigdzie go nie ma. A ten lovela moja uczulal. Nie lubialam go ale promocja dobra :p

oooooo:szok: a ja kazalam sobie kupic i to nie jedną sztukę hi hi
mam nadzieje ze mojego nie bedzie uczulac. :) Płyn dzidziuś mozna w kiosku ruchu dostać :)
Położna i jedna pani doktor mówiła ze proszek Jelp sie źle wypłukuje!

Majka to chyba pielucha flanelowa jest - tez mam takie, więc tak mi się wydaje :)

A do mnie dzisiaj kurier zawitał i przywiózł pościel dla mojej córci :)

pościel + ochraniacz
Zobacz załącznik 609687

przybornik na gadżety

Zobacz załącznik 609688
śliczne, ja dzisiaj zamówiłam rożek w sowy, może chcesz linka ROŻEK firmy**BABY-RAJ *80x80 USZTYWNIANY (3956866896) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :D

oooooo:szok: a ja kazalam sobie kupic i to nie jedną sztukę hi hi
mam nadzieje ze mojego nie bedzie uczulac. :) Płyn dzidziuś mozna w kiosku ruchu dostać :)
Położna i jedna pani doktor mówiła ze proszek Jelp sie źle wypłukuje!

Mi siostra polecała Lovela proszek do prania ciuszków :D
Dziewczyny śliczne ciuszki i zakupy, ja wczoraj byłam w PatiiMax i kupiłam to :
WP_20140212_001[1].jpg

Załączniki

• WP_20140212_001[1].jpg
    WP_20140212_001[1].jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 130
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć