reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

reklama
Ribi superzaste te firanki wynalazłaś!! dzięki wielkie za natchnienie. zaraz chyba je kupię mojej córci do pokoju te z boczkami bo są śliczne, a jak pojawi się synek będą mieli oboje ładny pokoik. ja kupiłam mojemu maleństwu super spodenki na allegro za połowę centy tego co w h&m i jestem szczęśliwa bardzo. czekam tylko aż przyjdzie paczka

Spodnie H&M rozm 62 +czapka do kompletu! (1278042562) - Aukcje internetowe Allegro

mimblusia bardzo fajne spodenki, ja tez szukam właśnie takich na 62-68 spodenek lub ogrodniczek i śledzę a to allegro a to szafke. dzis kupiłam z secondhandu bluzę na taki rozmiar i by sie spodenki przydały.
kupiłam tez juz sobie praktycznie cała wyprawke dla siebie do szpitala bo dokupiłam wkładek poporodowych i podkładów i majtki bawełniane najwyklejsze takie XL hehe. Widziałam tez fajne koszul do karmienia i sie zastanawiam bo mam juz dwie taka odpinana do pepka przez srodek i tradycyjna z rozcięciami na piersi po bokach (cycki z niej wyłażą mi hehe) a ta co widziałam miała na guziki te rozciecia, fajna i tylko 30 zl, ale zobacze jak bedzie z kasa bo kurcze co pojde cos kupowac to 50 zl idzie jak nic:/ a mam juz praktycznie wszystko bo zostały mi kosmetyki i pampersy ale na to tez pojdzie:/

dalej szukam firaneczek dla sunusia do pokoju i fajne znalazłam na stronie bon prix klaudoos może takie? mi się bardzo podobają ale będę szukała jeszcze:)

Uploaded with ImageShack.us

a tutaj macie link:

Sklep internetowy bon prix - Zasłony - Woal Dori (1), pętelki
Ribi- te do mnie bardziej przemawiaja niz w te safarii;) bardzo mi sie podobaja i qrcze zastanawiam sie ostro nad kupnem nawet z tym bokami. tylko kurcze w malym pokoju u mnie boki odpadaja bo mam waski karnisz;/ a jak myslisz czy na zewnatrz nie bedzie wygladalo jakbym miala caly czas remont;> bo kiedys kupilam podobne i masakra- po tygodniu zdjelam bo jak chodzilam na spacer z psiura i widzialam "remont" u mnie to mnie cholera łapala;)

klaudoos mi też się bardziej podobają te firnaki bo są takie uniwersalne a skoro dziecko będzie u Ciebie w sypialni to chyba lepiej takie uniwersalne. Wydaje mi się, że będą wyglądały fajnie z zewnątrz...

mimblusia jakbyś zamówiła te firaneczki daj znać czy fajnie wyglądają. Ja takie zakupki będę robiła w grudniu:)

Czesc,
dawno do Was nie zagladalam ale jeszcze chwilka i wszystko nadrobie:-)
walsnie wrocilam ze sklepu z art. dla niemowlaczkow i kupilam fajowy smoczek firmy DIFRAX - zdaje sie ze to holenderski wyrob ale mniejsza o to;-). Smoczki z tej firmy wygladaja superscie - nie widzialam takich wczesniej .polecam!!! buzka maz po mnie przyjechal musze wych z domu:)

reklama
Do góry