reklama
E
Ewcia_822
Gość
batonik - śliczne ciuszki a spodenki normalnie boskie. Ale będzie strojona lalunia 
Też chcę takie skarpetki...
No co do chust czy nosidełek, też się mocno nad tym zastanawiam bo będę codziennie zaprowadzać dziewczynki do szkoły i sprawniej by mi to szło z takim rozwiązaniem. Odbierać już zamierzam je z wózkiem bo spacer przy okazji byśmy sobie zrobiły ale rano czasami mężo będzie w pracy a ja sama jakoś będę musiała sobie od kwietnia radzić.
No co do chust czy nosidełek, też się mocno nad tym zastanawiam bo będę codziennie zaprowadzać dziewczynki do szkoły i sprawniej by mi to szło z takim rozwiązaniem. Odbierać już zamierzam je z wózkiem bo spacer przy okazji byśmy sobie zrobiły ale rano czasami mężo będzie w pracy a ja sama jakoś będę musiała sobie od kwietnia radzić.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
batonik - śliczne ciuszki a spodenki normalnie boskie. Ale będzie strojona lalunia
... skarpetki kupiłam w H&M

własnie przegrałam aukcje, niestety 
Śliczne meble dziecięce BABY VOX (1196158609) - Aukcje internetowe Allegro
a juz sie tak nakreciłam na te mebelki
(
Śliczne meble dziecięce BABY VOX (1196158609) - Aukcje internetowe Allegro
a juz sie tak nakreciłam na te mebelki
martusia29
Fanka BB :)
elfa-No super mebelki,za taką kaskę to się opłacało-ja za samo łózeczko coś koło tego zapłaciłam....szkoda ze nie wygrałaś,pewnie jeszcze wypatrzysz jakiś brylancik
No,ale to bylo 3 lata temu,a teraz już jestem bardziej rozeznana....teraz sama z chęcią bym kupiła tyle rzeczy za takie pieniązki,a nie jedno łóżko.
No,ale to bylo 3 lata temu,a teraz już jestem bardziej rozeznana....teraz sama z chęcią bym kupiła tyle rzeczy za takie pieniązki,a nie jedno łóżko.
Ostatnia edycja:
julka05091985
marzenia się spełniają
Faktycznie zestawik rewelacyjny jak za taką kasę. Szkoda że nie wygrałaś ale to mobilizuje do dalszych poszukiwań. Powodzenia!
reklama
martusia29
Fanka BB :)
No jeszcze jest trochę czasu może coś utrafisz równie fajnego