reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych malenstw

AsiaK.
CH
hyba najlepiej zapytać w aptece czy można zamrażać w tych pojemniczkach bo nie maco ryzykować lepiej w razie czego zaopatrzyć się w takie typowe do mleczka np.avent.
Ja się nastawiam na karmienie naturalne, kupiłam w razie ewentualnej potrzeby 2 małe buteleczki tt, mam madzieję że przydadzą się tylko do soczków itp.

reklama
DSC07102.JPGDSC07103.JPGDSC07104.JPGDSC07105.JPGDSC07106.JPG A to własnie gotowy pokój Tomka ( prawie brakuje firanki.. i wiekszego łózka.. no i przewijak widoczny za łóżeczkiem dostanie eksmisje w grudniu jak juz łózko Tomka bedzie gotowe ) a tak to pokój pod klucz... nareszcie.. od soboty zaczynam zwozic ubranka po Tomku od mamy... i prac.. prasowac.. no i zapisywac.. których rozmiarków brakuje.. a pozniej na zakupki :) nareszcie bede mogła i ja wiam sie chwialic co zakupiłam.. bo mam gdzie to trzymac!!!

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 299918Zobacz załącznik 299919Zobacz załącznik 299920Zobacz załącznik 299921Zobacz załącznik 299922 A to własnie gotowy pokój Tomka ( prawie barkuje firanki.. i wiekszego łózka.. no i przewijak widoczny za łóżeczkiem dostanie eksmisje w grudniu jak juz łózko Tomka bedzie gotowe ) a tak to pokój pod klucz... nareszcie.. od soboty zaczynam zwozic ubranka po Tomku od mamy... i prac.. prasowac.. no i zapisywac.. których rozmiarków brakuje.. a pozniej na zakupki :) nareszcie bede mogła i ja wiam sie chwialic co zakupiłam.. bo mam gdzie to trzymac!!!

to super, fajnie że już masz tyle gotowe

claudia moje szczescie nie ma granic.. mozna powiedziec ze 2 lata.. robilismy ten pokoik.. i to ciagle cos pod górkę.. ale w koncu sie udało :)

Biala- ale super pokoik :) To pochwal sie koniecznie ubrankami :) My na razie musimy sie jakoś pomieścić na 11 m2, właśnie wczoraj się pobeczałam, bo nawet nie wiem, gdzie włoże łożeczko:( Ale jakoś trzeba bedzie się z tym wszystkim ogarnąć i pozbyć części mebli.

claudia moje szczescie nie ma granic.. mozna powiedziec ze 2 lata.. robilismy ten pokoik.. i to ciagle cos pod górkę.. ale w koncu sie udało :)

To tym bardziej pewnie sprawia Ci to mnóstwo radości
gdyby to mieszkanie było nasze to ja bym miała wizję na pokoik dla małego... a tak to będzie skromnie - tylko łóżeczko

reklama
Do góry