reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

No ja na szczęście mam optymalna temperature dla dzieciaczka w domu, a z racji ze okna mam raczej po pn-wsch stronie, to w domu mi sie nie nagrzewa latem. Jest przyjemnie ;)). A dodatkowo mam juz termostaty w domu i klimatyzacje wiec ustawiam temperature tylko na jednostce glownej i mam tyle ile chcę :-)

reklama
Ja też mam gorąco w domu (4 piętro szczytowe mieszkanie) ale klimy nie cierpię.. mam w pracy i rzadko używam- koleżanki namiętnie. Więc pozostaje mi chyba kisić się w domu :baffled:

Ja przy klimie dostaje takiego kataru, że rady sobie nie daje tym bardziej, że na nos to ja jestem strasznie przewrażliwiona i teraz jak nie mogę używać kropli to dostaje białej gorączki:-)

Szuszu no powiem Ci ze nie mamy sucho w domu, moze to tez kwestia mieszkania i budownictwa i tego ze mam kwiaty w domu, pozatym chodzi ona jedynie w upalne lato. Kiedyś jak miaalm problemy z przegroda nosowa kupiłam nawet ultradzwiekowy nawilzacz powietrza, ale w sumie okazało sie ze wcale niie mam tak sucho w domu, a wina jest klima w pracy a nie w domu. Bo prawde mowiac dobrze załozona i czyszczona regularnie klimatyzacja nie szkodzi, najgorsze sa te duże klimatyzacje w roznegotypu biurowcach. W zime ogrzewanie mamy z term wiec naprawdę chwale sobie to że moge sobie ustawić tem np 20 stopni i mam z głowy bo grzejniki po osiagnięciu tej temp w domu sie wyłaczaja, wiec nie dośc ze oszczedzamy to i nigdy nie jest za gorąco i za sucho w domu.

Ostatnia edycja:
ja myślę nad kupnem chusty nie nosidełka bo mąż się uparł,że będzie nosił małego :-)

reklama
a mnie nie -chyba :-D
są takie fajne z atestem wiązane na supeł lub na metalowe koła -ale jeszcze się zastanowimy zresztą to ma ten sam patent co nosidełko .W nosidełku tez może pęknąć plastikowe zapięcie i........... wszystko zależy od dobrego zawiążania:tak:

Do góry