reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Wiesz, jakkolwiek moje marzenia o dziewczynce nie zostały spełnione to słabo widzę mojego siusiaka w różowych sukienkach;-)

To jest cena za 3 pak tak jak jest na stronie.

Słuchajcie, a może któraś z Was ma jakiegoś sprzedawcę z niedrogimi nowymi ciuszkami - chodzi mi głównie o te blisko ciałka.

A mi osobiście wydaje się że to cena za 1 parę śpiochów bo:

Kod produktu: 2011BLARNOLD02
Pakowanie: 3 szt.
Rozmiar: NB, 0-3, 3-6M
Cena/szt.: 25.09zł
Cena: 75.27zł (moim zdaniem całego kompletu tzn tych 3 par)

reklama
Karolinka- tez sie tak tym zasugerowałam ale patarzac na inne produkty wynika ze chodzi o cene np. w twoim przykladzie(nie wiem co to za produkt) to 25,09 a ze to sprzedaz hurtowa to cena 75,27 zl dotyczy opakownia zbiorczego np. 3 sztuk 3pakós spiochów (czyli tak jakby 9 sztuk spiochow-3takie same komplety),tym bardziej ze porownojac ceny z cenami z allegro tych produktow iwdac ze sa one tansze

To jest dokładnie tak, jak pisze devi - ceny te wyższe są za cały pakiet netto - czyli np 3x3paki, jak wrzucicie do koszyka to się pojawi cena pakietu brutto.

może zróbmy tak - jeżeli coś chcecie to piszcie na priv, a ja spróbuję to uporządkować i zobaczymy czy coś nam z tego wyjdzie.

Ostatnia edycja:

Saga to zakupilysmy to samo lożeczko :)), ja czekam tylko na paczke bo ponoc wczoraj mialabyc wyslana :)). To lozeczko kupowala u nas pacjentka na odziale jak jeszcze do pracy chodzilam i ponoc sobie chwali

Blackberry piekne lowy, ja dzis tez cos zlowilam, zaraz zrobie moze fotki. Wydałam jakies 30 zl. A co do sprzedajacych na allegro to wlasnie często te koszty wysylki sa straszne, bo jak widze że ktos pisze paczka riorytetowa i np 13 czy iles zloty, a potemm zapakuje to w koperte i wyśle listem za 5,50 to mnie krew zalewa, przecież koperta babelkowa nie kosztuje 7 zl żeby az tyle doliczyc sobie za opakowanie, no i fotki niestety nie zawsze oddaja realizm, ja sie raz nacielam, bo sukieneczki i rajstopki jakie wylicytowalam mialy być w stanie idealnym, a wszysto bylo strasznie zmechacone, no moze jedna sukieneczka z 2 byla ok

A co do śpiworków to te zapinane na ramionach raczej żadko podjezdzaja dzieciaczkowi az za glowe no chyba ze zalozy sie za duzy, one sa rozmiarami i wiadomo ze w za duzym moze dzieciaczek tonac, ale ponoc sa wlasnie bezpieczniejsze od kolderki, ktorej nie poleca sie okrywac noworodka np, no bo wezdzie takiemu maluszkowi zadziejcie koldre wielkosci 135*160 np przeciez malenstwo dlugosci 56 cm tyle materialu nie potrzebuje i wlasnie to kolderke czesto dzieciaczki niechcacy zadziewaja sobie na glowę, na poczatek lepszy jest powleczony kocyk czy wlasnnie spiworek

Ostatnia edycja:
Akutan zdam relacje jak dostane:-)
Biedroneczka ja patrzalam tez na ceny juz okolo miesiac sledzilam i przyciagly mnie opinie same pozytywne dla mnie to wazne ja wczoraj wyslalam kase i zamowilam wieczorem ale niestety jeszcze chyba nie doszly bo nie dostalam meila potwierdzajacego wysylke licze ze jutro wysla i w pn bedzie;-) maz juz podrajcowany bedzie skaldac zaraz jak przyszla zreszta ja tez jestem bardzo podekscytowana;-)

Saga moje wlasnie przyszlo, wiec moze twoje bedzie juz jutro ;))
Zobaczymy jak bedzie ze skladaniem ;)), jak to zrobimy to bedzie fotka.

Biedroneczka-ja też jestem zdania ,że dla takiego maluszka kołderka nie bardzo tym bardziej ,że nasze maluchy urodzą się latem więc można je przykryć samą pieluszką lub cienkim kocykiem a pózniej śpiworkiem ja mam taki rozpinany po całości to ten niebieski na fotce.
obraz1301.jpg
a dzisiaj kolejny nowy zakup znalazłam ogłoszenie na naszej miejscowej stronce internetowej z ogłoszeniami i babka sprzedawała wanienke ze stelażem w bardzo dobrym stanie wręcz idealnym cały komplet za 40zł. mężulek pojechał i odebrał :-).Załączam fotke na zdjęciu wanienka ma troszkę bledszy kolorek w realu jest to bardzo soczysta zieleń:tak:
DSC01060.jpg
Dziewczyny strasznie Wam zazdroszczę tych zamówionych łóżeczek ja na razie muszę się wstrzymać do 1 lipca i wtedy dopiero zamówię.Jak przyjdą te Wasze wyrka :-Dto wklejajcie mi tu odrazu fotki:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Biedroneczka, Sagaa - fajnie,że zakupiłyście sobie łóżeczka :-) ja dopiero pewnie pod koniec czerwca lub początek lipca,a szkoda,bo już doczekać się nie mogę :-D
Lana - świetna ta wanienka i cena ekstra :-) jak zwykle wynajdziesz jakieś perełeczki !

Do góry