Marcelinaa
Fanka BB :)
Oli a to samo masz? Mnie korciło, żeby wziąć niby antykolkową, ale sama jedna butla 21 zł.. i w końcu kupiłam zestaw.. nie wiem czy wierzyć w te antykolkowce.. chyba jak mają być to będą..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oli a to samo masz? Mnie korciło, żeby wziąć niby antykolkową, ale sama jedna butla 21 zł.. i w końcu kupiłam zestaw.. nie wiem czy wierzyć w te antykolkowce.. chyba jak mają być to będą..
, także nie sądzę żeby butelka coś pomogła w tej kwestii. Przeszło po 3 miesiącachto ja Wam powiem tak, pokazałm Wam ta wanienike bo wczoraj pokazała i opowiadała nam o niej położna na szkole rodzenia i powiem Wam, że faktycznie może być fajna rzecz. Wanienka jest dobrze wykonan,ma korek, jest składana, ponoć można ja używać od urodzenia do 4 roku życia no i jak juz nie jest potrzebna mozna ja wykorzystac na np. pojemnik na zabawki. Piszecie, że moze jest za mała/za krótka..nie mam dowiadczenia ale położna sugerowała żeby kupować wanienki jak najkrótsze i z prostymi ściankami....my sie chyba nad nia zastanowimy
,ale super rzeczy zakupiłaś.Ja te butelki Tomme Tippee kupiłam razem z laktatorem w komplecie i mam tam taką małą 150ml. i 2szt.260ml. a antykolkową dostane od przyjaciłki bo kupiła w komplecie 2szt. i jedną mi prześle:-).
)tyle,że w sklepie w Szczecinie,poszukaj jeszcze może znajdziesz jakiegoś dobrego sprzedającego-powodzenia.
)łóżeczko ,materacyk,cążki do pazurków,aspirator do noska,balsamik do ciałka i to wsio :-).