Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja specjalistką nie jestem, przechwalać się nie miałam zamiaru a chciała tylko pomóc. Wiem,że zarówno duży jak i mały biust potrafi atrakcyjnie wyglądać w miekkim cycniku. Sama miałam podobne zdanie jak Wy na temat miekkich dopóki nie skorzystałam z pomocy kogoś doświadczonego w tej branży. Jeżeli natomiast ktoś ma zle dobrany rozmiar (czego Tobie ani nikomu nie zarzucam a wspomniałam tylko i wyłącznie,że może być przyczyną złego wyglądu to i żadne druty , usztywnienia nie pomogą)
Na marsie też nie mieszkam i wiem jak wygląda bust kobiety karmiącej, zarówno mniejszy jak i większy.

. Ale powiem masz racje to prawda duzy biust u karmiących czasami nie nadaje sie do miekkich typowo stanikow, moja siosta też tak miala, przy karmieniu biust jej strasznie poszedł w wielkość i tylko te jakos usztywniane kupowała bo tak jak mowila same materialowe to po kilku założeniach by jej sie rozciągły od ciężaru do pepka 

Zmieniając temat... dziewczyny, jak to jest ze smoczkami? dzisiaj w tesco widziałam promocje za 2 smoczki Tommee Tippee za 2.49 e 0-3 miesięcy i tak stałam..wziąć, nie wziąć... no i nie wzięłam,bo sama nie wiem... będą potrzebne??![]()
taycia ja kupię na wszelki wypadek ale wolałabym nie przyzwyczajać do smoczka...
szuszu a dlaczego chcesz zmuszać? przeciez później jest problem z odstawieniem...
kupiłam właśnie przed chwilą śliczny czarny staniczek w sklepie ESOTIQ przeceniony z 79zł. na 21,90
szkoda ,że nie było więcej kolorków w moim rozmiarze chciałam jasny jeszcze jakiś biały ,ale może innym razem coś upoluję.Staniki mają tam naprawdę bardzo dobre gatunkowo i śliczne wykonanie zawsze tam kupuję i często mają tam duże przeceny teraz mieli do 70 % na początku ciąży kupiłam tam 3 szt.ale w skubane już się prawie nie mieszczę.Cena naprawdę szok na rynku za szajs zapłaciłabym więcej.Tak więc dziewczyny POLECAM !!!!!