• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

ja właśnie miałam kupić tą foczkę ale na tvn mówili ,że to nie wypał jakis ale lepiej usłyszeć opinie mamusiek z pierwszej ręki więc dziewczyny piszcie bo sama jestem zainteresowana

Moja Wiki dużo lepiej zaczęła znosic kąpiele dzięki temu wynalazkowi;-)
A ja nie wierzę we wszystko co mówi p. Zawitkowski, czy jak mu tam;-)

reklama
uciekam laseczki bo nie daje rady juz siedziec
trzymajcie kciuki zebym rano obudzila sie bez klucia ( gdziekolwiek)
i za usg bo mam rano.... wroce to napisze.....

dobrej nocki wam zycze paapppa

Moja Wiki dużo lepiej zaczęła znosic kąpiele dzięki temu wynalazkowi;-)
A ja nie wierzę we wszystko co mówi p. Zawitkowski, czy jak mu tam;-)
o właśnie i takich opini potrzebuję więc chyba też sie zdecyduję i kupię a ja też bardzo sceptycznie podchodzę do tych wszystkich wypowiedzi w tv szczególnie gdzie "EKO MAMA":-D czyli Reni Jusis nie wiem co to za autorytet -normalnie szok ta jak coś strzeli w tv to nie wiadomo śmiać się czy płakać:szok:
Oli.B-torba wypasiona:tak: choć dla mnie ciut za duża ale jeśli chcesz dużą to bierz tą bo naprawde jest super ,ja z mojej jestem baaaardzo zadowolona mimo ,że jest średnich gabarytów ale bardzo zgrabna ale skrytek ma multum -to własnie to co lubię najbardziej nic mi nie będzie latać w torbie jak żyd po pustym sklepie.Wszystko ma swoje miejsce.:tak:

natt mam nadzieje ze u mnie bedzie dzialac bez wiekszych problemow :)
Lana łozeczko super my chcielismy kupic podobne z tym ze od bratanicy dostalismy w spadki, glupio tez bylo odmawiac
OliB torba super, tylko ta cena jak dla mnie to wysoka
a co do foczki to zastanawiałam sie miedzy nia a gabka profilowana i wybralam foczke ze wzg higienicznych. Identyczna jest w kerfurze za 19,99

aankaa84-dobrze ,że nie wziełaś tej profilowanej gąbki -porażka schnie kilka dni i śmierdzi testowałam ją 11 lat temu z córką .Bardzo niehigieniczna.

Lena zadziwiasz mnie ;)) łózeczko piękniusie ;))
Oli torba suuuper jak ją napakujesz to ciężko będzie ją nieść :))

a to moja torba :)) z tyłu mam szelki więc mam 2 w 1 torbę i plecak :)
plastikowe uchwyty idealnie pasują na rozstaw rączki do mojego x-landera :)

Załączniki

• DSC02244male.jpg
    DSC02244male.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC02245male.jpg
    DSC02245male.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC02246male.jpg
    DSC02246male.jpg
    44,8 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC02247male.jpg
    DSC02247male.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC02248male.jpg
    DSC02248male.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC02249male.jpg
    DSC02249male.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Oli.B-torba wypasiona:tak: choć dla mnie ciut za duża ale jeśli chcesz dużą to bierz tą bo naprawde jest super ,ja z mojej jestem baaaardzo zadowolona mimo ,że jest średnich gabarytów ale bardzo zgrabna ale skrytek ma multum -to własnie to co lubię najbardziej nic mi nie będzie latać w torbie jak żyd po pustym sklepie.Wszystko ma swoje miejsce.:tak:

Lana nie zapominaj że ja ciągle w podróży :-D i dwójka małych dzieci, mój 2 latek nadal wali w pieluchy i ubrania na zmianę też wszędzie zabierać trzeba ;-)

kurde ale fajne te wasze zakupy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry