reklama
Dokładnie, myślimy niemal identycznieBishopka-hi hi ale miałyśmy podobne myśli w kierunku tych chusteczek.Skoro sprawdziłaś na łapkach to może do dupci też będą dobre
ale do auta i tak potrzebuję więc zostaną w aucie
![]()
ogólnie to tak jak pisałam są dość fajne, tylko nie wiem czy nie bęą uczulały.Pytałam mojej zaufanej pediatry co do mycia bobasa czy oilatum czy cos innego, to mi powiedziała, ze w emolientach najlepiej kapac jak sa problemy ze skóra, a jak jest wszystko w porzadku to lepiej tylko wysmarowac oliwka i delikatnym mydelkiem umyć i co ? doznalam szoku, bo wszedzie pisza o emolientach

Marcelinaa
Fanka BB :)
Maecelina ostatnio ja kupowałam w Rossmanie taki 6-ciopak za 25 zł bodajze wiec musisz popatrzec bo co jakis czas w róznych miejscach sa dostepne te 6-cio paki w korzystnych cenach
nic mi nie mów o rossmannie mam na nich focha za te pampersy..

a byłam w poniedziałek w ross i nic takiego jak piszesz nie mieli..a poza tym chyba jednak będe skazana na allegro (jutro tylko wskocze do carrf..) bo jak ja mam co parę dni wbijać się do wszystkich marketów w okolicy szukając okazji to ja dziękuje, więcej się namęcze i wydam na paliwo..
Oli super też muszę pomyśleć co na wyjście

nadzieja!
Oli B. bardzo słodkie ubranka 

Ja do kąpieli ma zakupiony w Polsce nivea płyn do kąpieli i mydełko też z nivea. A do pupki oczywiscie sudokrem i chusteczki z nivea te jasne - delikatniejsze
. Oczywiście chusteczki bede używała do wyczerpania zapasów (a nie robiłam dużych) a potem coś z Norweskiego rynku czyli pampers albo natusan i wszystko tu maja bezzapachowe - beznadzieja !!! Na szczęscie pampersy są tu tańsze niż w Polsce
chociaż tyle...
a do zestawu do paznokietek też miałam pilniczek haha też sie zastanawiam po co ???
Ja do kąpieli ma zakupiony w Polsce nivea płyn do kąpieli i mydełko też z nivea. A do pupki oczywiscie sudokrem i chusteczki z nivea te jasne - delikatniejsze
a do zestawu do paznokietek też miałam pilniczek haha też sie zastanawiam po co ???

myszka1987
Mama Mikołaja:)
taycia, Oli.B śliczne macie te ubranka!!
nic mi nie mów o rossmannie mam na nich focha za te pampersy..a byłam w poniedziałek w ross i nic takiego jak piszesz nie mieli..
a poza tym chyba jednak będe skazana na allegro (jutro tylko wskocze do carrf..) bo jak ja mam co parę dni wbijać się do wszystkich marketów w okolicy szukając okazji to ja dziękuje, więcej się namęcze i wydam na paliwo..
Oli super też muszę pomyśleć co na wyjście![]()
Marcelinaa dziś i u mnie już nie było tych chusteczek i nawet pustego miejsca nie było na nie...no, ale ja zapas mam

Co do Rossmanna to do mojego nie dotarły te promocyjne chusteczki, o których mówi biedroneczka- zdarza się tak, że produkty w jakiś super promocjach nie docierają...
A i promocja na nie była z dobry miesiąc temu...
Marcelinaa
no dokładnie.. niby jeden i ten sam sklep bo sieciowy a jednak nie wszędzie te same produkty
reklama
super pomysłtak maggiejeszcze i wydziergam sweter w nagrodę dla K
![]()

ciuszki super!
Podziel się:
ale do auta i tak potrzebuję więc zostaną w aucie