• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Właśnie wygrałam aukcję z laktatorem medela. Postanowiłam zaryzykować, skoro tak go polecacie. Mam nadzieję,że się sprawdzi.

Przy Filipie miałam ręczny taki zwykły i był do bani. Doprowadziłam się nim do zapalenia piersi, bo miałam nawał, a on dobrze nie odciągał. Może teraz będzie lepiej. :-)

Mam wielką prośbę odnośnie antyseptyku Octanisept, otóż kupiłam dziś z zamiarem używania go do gojenia pępka i nie bardzo wiem jak go używać? Czy psykać na pępek i nadmiar delikatnie usunąć gazikiem czy psykać na gazik i delikatnie oczyszczać czy na patyczek higieniczny i delikatnie oczyszczać?? Może któraś z mam używała? Kupiłam go też z myślą o sobie i pielęgnacji szwów po porodzie;-)

myszka, psikasz na pępek i 'wycierasz' patyczkiem zbierając jednocześnie brud. A krocze, kładziesz się na łóżku, zginasz nogi i je rozstawiasz, psikasz i sobie tak leżysz 10-15 minut i wietrzysz.

reklama
mój mąż właśnie przed chwilą rozcieńczył spirytus 2:1 dla Krystiano do przemywania pępuszka,więc nie muszę nic innego kupować-mam już z głowy .Przelaliśmy do malutkiego słoiczka i gotowe :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry