Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W ogóle to mamuśki które będą karmić butelka- jaką wodę zródlaną kupujecie?? Myślałam o żywiec ale podobno się popsuła, na danone nie wyrobięwięc chyba Mama i ja będzie najlepsza?? Cenowo spoko, smak ma dobry tylko jedyny minus to dostępność... Jutro wybieram się na hurtownie bo w moim mieście w marketach jej nie ma więc czy ktoś wie na ile wystarczy 6x 1,5l dla noworodka??
łózeczko babyono-a materac w tej samej hurtowni babka poleciła kokosowo gryczany...ale sprawdzić firme, wymiary??
Myszka ja nawet ja czasem dokarmię flaszką (bo zamierzam cycem) to zrobię to na zwykłej przegotowanej. Z tym, że ja mam filtr Brita i woda kranówa przelatuje przez niego. Nie mam osadów na kubkach i smakuje dobrze. Normalnie ja pijemy bez przegotowania (starszak i my).
Chyba woda musi być niskosodowa i niskozmineralizowana dla takiego bobo.
a to woda nie może być zwykła przegotowna??

MArcelina-wiem że kiedyś się pytałaś o karuzele i czy da sie ja przymocować do łóżeczka turystycznego....nie wiem jak sie sprawa rozwineła ale mieliśmy taki sam problem tylko ze nas zapewniali ze mocowanie jest uniwersalne a jest tak naprawde tylko do łóżeczek ze szczebelkami....ale my mąde głowy Macgyvery i skrocilismy śrobę,tego"motylko przykręciliśmy do ściany pod odpowiednim kątem i jest a wygląda to tak.
Zobacz załącznik 376694