• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

Ja juz oczywiscie wszystko upatrzone tylko czekam do nastepnej wizyty zeby poznac wkoncu plec:-):-D ale jestem zdecydowana na Mothercare (kupie go w UK) WÓZEK WIELOFUNKCYJNY MOTHERCARE 3 W JEDNYM! (1457515952) - Aukcje internetowe Allegro a co do lozeczka to strasznie podoba mi sie to Kojec- lozeczko turystyczne Safety Eiffel Rose. (1449664898) - Aukcje internetowe Allegro albo dla chłopca niebieskie PROMOCJA**TANIO ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE CONECO APOLLO (1485481573) - Aukcje internetowe Allegro .

reklama
neilaaa moja siostra kupila sliczna kolyske ktora miala sluzyc 4 m-ce a okazalo sie ze mała szybko rosnie i ze po wlozeniu ochraniacza, kocyka dziecko w wieku 2 m-cy lezalo tak ze miejsca nie bylo na ruch i w sumie po 2 m-cach kupila lozeczko turystyczne i jest bardzo zadowolona!! Kołyska poszla w kąt, stracone pieniadze i zbedny glamot w i tak malym mieszkaniu. Nie poleca nikomu, takze decyzja nalezy do Ciebie.

Dziewczyny doradźcie:dry:

Otóż mam okazje kupić wózek 3w1 używany, firmy:
ROAN
w kolorze granatowo białym za 250zł.
Wózek zadbany, praktycznie nie widać śladów użytkowania i nie wiem co zrobić.

Ogólnie ten model to nie jest mój typ, ale znów zdaję sobie sprawę, że gondola jest b. duża, przestronna i mamy sobie ją chwalą. Myślałam, żeby kupić go tylko ze względu na tą gondolę i przezimować w niej malucha, a spacerówkę kupić nową, lekką, bo ten wózek do takich nie należy.

Kochane co o tym myślicie?

karolaola, osobiście umęczyłabym się bez skrętnych kół. Nie wyobrażam sobie przy każdym zakręcie unosić wózek na tylnych żeby wymanewrować, nie mówiąc już o sklepie, gdzie chodzi się slalomem;). Nie wiem jak zapatrywało by się na to maleństwo. Ale cena faktycznie kusząca i wózek wizualnie ładny. Warto się nim przejechać i ocenisz, czy wygodnie.

mucha_nie_siada masz rację, też to rozpatrywałam i brak skrętnych kół jest minusem. Jeździłam nim i już bez wkładki i dzidzi czuć ten wózek, jest on poprostu masywny. Myślałam, że ta gondola wynagrodzi wszystko, ale inne 2 typy które mam też mają dużą gondolę, więc chyba odpuszczę.

Lana nio śliczności ;) ciesze się bardzo ze udało mi się wygrać to;) teraz tylko pytanie czy na pewno to dotrze do mnie;] bo ja mam strasznego pecha na rzeczy zamawiane prze zemnie z allegro..np kosmetyki ida do mnie juz rok.. hihih

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry