reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

karolap ten akurat wszystkie te funkcje spełnia. Dodatkowy plus dla mnie kół piankowych jest taki, że nie trzeba ich dopompowywać, bo u mnie nie miałby kto tego robić. Przejdź do jakiegoś sklepu i spróbuj sobie go poprowadzić. Tak mieszkam w Polsce, w Warszawie, ale dość dużo podróżowaliśmy z tym wózkiem im sprawdzał się wszędzie. Dla dziecka miejsca jest dużo, i ma super wkładkę ocieplaną na zimę wraz ze śpiworkiem, więc nasze dzieci jeżeli będzie konieczność w zimę mogą jeździć już w spacerówce

reklama
Karolaola-ja tak jak Ty postanowiłam po drugim badaniu prenatalno-genetycznym zacząć kolekcjonować powoli wyprawkę dla dzidzi.Na dzień dzisiejszy zakupiłam tylko 5 ubranek ,kupiłabym więcej ale muszę się upewnić czy to napewno chłopczyk u mnie wynajął mieszkanko w brzuszku,tak jak to ostatnio stwierdził doktorek:-),jak potwierdzi pierwszą diagnoze 25 marca to od razu lecę do galerii -ale będzie szaleństwo :-D

Oli.B dzięki za tak szczegółowe odpowiedzi na moje pytania;-) ale myślę, że przyda się to nie tylko mi, ale może któraś mama również rozwieje swoje wątpliwości.

Jak dla mnie to ten wózek jest jednym z faworytów dość wysoko:) tylko tak jak mówisz przejdę się do sklepu i sprawdzę na żywo.

Z takich wizualnych typów to mam jeszcze z 3 wózki, ale już nawet nie bedę sie rozpisywać, bo po dzisiejszych analizach mam dość:confused2:

LANA to jak już Ty będzie po badaniach to jeszcze troche i moje nastapi, bo mam jakoś na początek kwietnia. I mam dokladnie takie plany zakupowe jak Ty:laugh2:

karolaola-już widzę oczami wyobraźni jak biegamy po sklepach po badaniach z wielkimi oczami ,pełnymi torbami i nie zapomnijmy zabrać najważniejszego: mężusiów za tragaży z wypchanymi portfelami :-D

witajcie a ja dla mojego maluszka i siebie kupiłam po 3 płyty ślicznej muzyki
"dla uszka maluszka"
"będę mamą "
i Chopin dla malucha ;))

super utworki ;))

reklama

maggie nam się bardzo przydał, ale mieliśmy jakiejś kiepskiej firmy, o dokładnie taki Leżak Leżaczek Bujak LEW BABY MIX + ZABAWKI (1466774953) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy i niestety krzywy się zrobił, a to dla kręgosłupa niezbyt. Miał jeszcze jedną wadę, trzeba było kocyk kłaść bo bardzo nie miły materiał. Więc tym razem kupię droższy ale pewniejszy :-)
a tak ładnie wygląda. Nie powiedziałabym na pierwszy rzut oka,że jest nie dobry.
Mnie się ten też podoba Fisher Price Leżaczek Bujaczek do 18kg "Cudowna Planeta" T4145

Do góry