reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków...

anoula slicznosci :) ja nad pegazami myslalam ale my marynarski robimy ala wiec chyba nie pasza :/ ale znalazlam na jednej z tyvh stron klocki do wystoju :-) tyle pieknych rzeczy jest dla dzieci

reklama
dziewczyny dzięki za miłe słowa..i powiem Wam...nie ma co być zosią samosią..jeśli chcą Wam pomóc..bierzcie!!!
ja niestety wszyystko musiałam kupić sama....odkładałam od 7 miesięcy...ale przecież to dla mojego pierwszego w zyciu dziecka:)..inni podziwiają, oceniają... ale do porodu 4 tygodnie a ja już wszystko mam i raczej niczego w prezencie się nie spodziewam.
akilegna słodziak ta pościel:-) dziewczyna będzie widze:).. u nas musiało być bardziej neutralnie z wiadomych przyczyn aaa i duzo dobrego czytałam o producencie.
laperedhil...jakbyś mi z ust wyjęła..też miałam zgryz z tą karuzelą bo fakt do marynarskiego nie bardzo..ale w koncy wybrałam bardziej szarość a marynarski wprowadzę jak już karuzele zmienie:))
jch o marynaskie to myslalam o
FEHN Ocean Club Muzyczna karuzela | Zabawa & nauka | Świat niemowlaka | Karuzele
Muzpony Muzpony Sleeping Teddy - Obrotowa Karuzela Z Pozytywką - Ceneo.pl
https://muzpony.com.pl/produkt,68,2..._karuzela_z_pozytywka_blekitny_kapturek_.html

anoula mi się też bardzo marynarski podoba, ale że dziewczyna, to zaszalałam z kolorami w pokoju, ale nie ścian, tylko "dupereli". A szarości w domu też bardzo lubię, również w pokoju dziecięcym :)

ja dzis nabylam przypadkiem torbe:
BEABA Torba na akcesoria pielęgnacyjne Urban Bag kolor brązowy Kolekcja 2011 | Zabawa & nauka | Świat niemowlaka | Zabawki do ciągnięcia & pchania

za 99zl i zastanawiamy sie czy ja zostawic, pasuje do wozka bo bezowo - brazowy, to ze nie dla chlopca to chyba znaczenia nie ma, to torba dla mnie przeciez ;) w srodku calkiem calkiem, chociaz bylam zdecydowana na skip hop ale to jednak ponad polowe ceny :-p
i znowu kupialm smoczki na noc dla starszego ciutke z MAM w pojemniczku do sterylizacji, 2 za 12zl :-D:-D mimo ze nie chcemu uzywac smoczkow ale sa sliczne ;) no i skarpetulki znowu :-p

laperedhil ja bym zostawila! beaba to dobra firma wiec z pewnością bedziesz zadowolona a brązowy? brązowy jest super ja sama zastanawiam się nad brązowym wózkiem....btw czy ktoś ma swoją opinię na temat wózków Hartan??
My zastanawiamy się nad Mutsy Evo lub Hartan VIP....juz 8 miesiąc się zastanawiamy więc bede wdzięczna za opinie...
evo.jpgvip533.jpgvip530.jpgvip.jpg hartan 532.jpg

pierwszy to evo...kolejne to hartan vip

Załączniki

• evo.jpg
    evo.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 100
  • vip533.jpg
    vip533.jpg
    7,7 KB · Wyświetleń: 76
  • vip530.jpg
    vip530.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 87