reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Fakt,dla dziewczynek nie ogladam;-):-D.ostatnio kupilam w sklepie Konradowi Lemigo i strasznie mi sie podobaja.
Nie masz gdzies blisko sklepu z bucikami?

reklama
Hmmm możliwe, choć dałabym głowę że to byłaś Ty :-p Ale nie chce mi sie grzebać i szukać, niech będzie :tak:
A po co usuwać jednocześnie kilka postów? Nie rozumiem.....

Ooo Ewa to Ty tam blisko mieszkasz? Pamiętam jak pisałaś że na Prądniku, ale chyba Czerwonym, a nie Białym?
No ale.... ja BARDZO CHĘTNIE! Nie wiem jaka pogoda się szykuje na ten weekend, ale jak bedzie ładniejsza, to może uskutecznimy razem jakiś spacerek? :blink:

Ooo Ewa to Ty tam blisko mieszkasz? Pamiętam jak pisałaś że na Prądniku, ale chyba Czerwonym, a nie Białym?
No ale.... ja BARDZO CHĘTNIE! Nie wiem jaka pogoda się szykuje na ten weekend, ale jak bedzie ładniejsza, to może uskutecznimy razem jakiś spacerek? :blink:
Ten Entliczek, o którym myślę jest na Czerwonym, przy Parku Wodnym. Niestety ze spacerku chyba nici. Po pierwsze pogoda kiepska, a po drugie łamie mnie w kościach. Mam nadzieje, ze nie przyniosłam żadnej grypy. I nawet po zakupy nie wychodzę. Na szczęście rodzice mieszkają koło Krakowa, bo na Andrzeja z tym gipsem nie mogę liczyć. A córka-nastolatka się bardzo obcina.

reklama
no dzięki dzieki babeczki
A to taki zestawik na allegro :tak: sa w bardzo dobrym stanie wręcz nowiutkie, ktos bardzo musiał o nie dbać,:tak: bo mojA Zosia zawsze sie upapla :/ i praktycznie nic sie nie nadaje na sprzedaż :dry:

u nas to samo...wiele rzeczy zostaje upaćkanych i nie któe sie juz kompletnie nie nadają...a cześć sobie zostawiam...bo wiadomo to co komu sie przyda:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry