Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe AllegroMamy maluszków, które chodzą na basen.
Gdzie kupujecie pieluszki te specjalne do wody??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe AllegroMamy maluszków, które chodzą na basen.
Piluszki kupuje na basenie sztuka 2,80
a co do tych cieni Mysia, to ja nie umiem zrobić, Joasiek miala nam pokazać![]()
Ja tez bym chciala robic te bajery ale Joasiek obiecala ze pokaze jak to zrobic i czekam

Pokaże pokaże... tylko nie wyrobiłam się na ten weekend, bo niespodziewanie przyniosłam na weekend robotę do domu![]()
A to jednak będzie sporo roboty z tym zeby Wam to napisać tak żeby wszystko było jasne, porobić do tego obrazki... Ale obiecałam że zrobię, to będzie. Tylko nie wiem jeszcze kiedy...![]()

ja kupuje wszedzie tam gdzie pampersy i inne pieluszki np. Akpol Mama i ja Pharm apteka a nawet firma ktora organizuje takie kursy sprzedajeMamy maluszków, które chodzą na basen.
Ja kupiłam w realu.Haggies. Od 4 kwietnia zaczynamy chodzić na "kurs pływania dla niemowlaków"Mamy maluszków, które chodzą na basen.
..........................