rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Nie no super czapka,bardzo ładna.Wklejaj drugą.widze,ze wszystkim podoba sie nasza czapka..........................

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie no super czapka,bardzo ładna.Wklejaj drugą.widze,ze wszystkim podoba sie nasza czapka..........................

czasem mają też na basenieMamy maluszków, które chodzą na basen.
Gdzie kupujecie pieluszki te specjalne do wody??
u mnie są i koszt 5zł -1sztuki
więc troszke drogo wychodzą ;-)NOWA ZIMA 2007 COCCODRILLO CZAPKA obwód 48 cm (329489921) - Aukcje internetowe Allegro
a drugiej nie moge znalezc
siedze od 60minut i szukam po necie bo mi sie nie chce zdjecia zrobic
druga
rózowo- brazowa( w paseczki nie zawiazywana)

no to troche poszalałam, ale mam co chciałam:-):
ADAMS jeansowe ogrodniczki bojówki 86 cm (324633048) - Aukcje internetowe Allegro
BOSKA KOSZULA GEORGE (325552698) - Aukcje internetowe Allegro
BOSKA KOSZULA!!!!!!!!!!!!!!!!! (325543012) - Aukcje internetowe Allegro
Koszula EARLY DAYS r.80-86 (326066813) - Aukcje internetowe Allegro

ja kupiłam chrześniakowi George w lumpiku i płaciłam 1,70zł
;-)Gosia spróbuje jeszcze raz: zdradź mi proszę gdzie ty buszujesz w tym lumpiku, bo tu koło mnie nie ma żadnego, ja korzystam tylko z komisu na os. Sobieskiego, ale tam mało rzeczy dla chłopców w wieku Huberta
i bardzo duży wybór dla dzieci ale z tego co wiem jest jeszcze na os.Przyjaźni dość spory koło tego małego Tesco ale byłam tylko raz z rok temu jak mieli wszystko po 1zł (cena zależy od dnia )ale połowe hali mieli zamknięte bo była dostawa i szykowali na drugi dzien
i większość już ludzie przebrali ale moja siostra tam jeździ i zawsze coś fajnego też kupi