reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Mamy maluszków, które chodzą na basen.
Gdzie kupujecie pieluszki te specjalne do wody??
czasem mają też na basenie :tak: u mnie są i koszt 5zł -1sztuki :sorry2:więc troszke drogo wychodzą ;-)

NOWA ZIMA 2007 COCCODRILLO CZAPKA obwód 48 cm (329489921) - Aukcje internetowe Allegro
a drugiej nie moge znalezc:cool2:
siedze od 60minut i szukam po necie bo mi sie nie chce zdjecia zrobic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2:
druga
rózowo- brazowa( w paseczki nie zawiazywana)

bardzo ładna :tak:

również bardzo ładne :tak:

ogólnie drogo mają te koszule na allegro :baffled: ja kupiłam chrześniakowi George w lumpiku i płaciłam 1,70zł :tak:;-)

Gosia spróbuje jeszcze raz: zdradź mi proszę gdzie ty buszujesz w tym lumpiku, bo tu koło mnie nie ma żadnego, ja korzystam tylko z komisu na os. Sobieskiego, ale tam mało rzeczy dla chłopców w wieku Huberta

Gosia spróbuje jeszcze raz: zdradź mi proszę gdzie ty buszujesz w tym lumpiku, bo tu koło mnie nie ma żadnego, ja korzystam tylko z komisu na os. Sobieskiego, ale tam mało rzeczy dla chłopców w wieku Huberta

ja zawsze kupuje u rodziców Roberta na Dopiewcu jest tam ogromny lumpik :tak:i bardzo duży wybór dla dzieci ale z tego co wiem jest jeszcze na os.Przyjaźni dość spory koło tego małego Tesco ale byłam tylko raz z rok temu jak mieli wszystko po 1zł (cena zależy od dnia )ale połowe hali mieli zamknięte bo była dostawa i szykowali na drugi dzien :tak:i większość już ludzie przebrali ale moja siostra tam jeździ i zawsze coś fajnego też kupi :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry