rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Nie no super czapka,bardzo ładna.Wklejaj drugą.widze,ze wszystkim podoba sie nasza czapka..........................

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie no super czapka,bardzo ładna.Wklejaj drugą.widze,ze wszystkim podoba sie nasza czapka..........................

czasem mają też na basenieMamy maluszków, które chodzą na basen.
Gdzie kupujecie pieluszki te specjalne do wody??
u mnie są i koszt 5zł -1sztuki
więc troszke drogo wychodzą ;-)NOWA ZIMA 2007 COCCODRILLO CZAPKA obwód 48 cm (329489921) - Aukcje internetowe Allegro
a drugiej nie moge znalezc
siedze od 60minut i szukam po necie bo mi sie nie chce zdjecia zrobic
druga
rózowo- brazowa( w paseczki nie zawiazywana)

no to troche poszalałam, ale mam co chciałam:-):
ADAMS jeansowe ogrodniczki bojówki 86 cm (324633048) - Aukcje internetowe Allegro
BOSKA KOSZULA GEORGE (325552698) - Aukcje internetowe Allegro
BOSKA KOSZULA!!!!!!!!!!!!!!!!! (325543012) - Aukcje internetowe Allegro
Koszula EARLY DAYS r.80-86 (326066813) - Aukcje internetowe Allegro

ja kupiłam chrześniakowi George w lumpiku i płaciłam 1,70zł
;-)Gosia spróbuje jeszcze raz: zdradź mi proszę gdzie ty buszujesz w tym lumpiku, bo tu koło mnie nie ma żadnego, ja korzystam tylko z komisu na os. Sobieskiego, ale tam mało rzeczy dla chłopców w wieku Huberta
i bardzo duży wybór dla dzieci ale z tego co wiem jest jeszcze na os.Przyjaźni dość spory koło tego małego Tesco ale byłam tylko raz z rok temu jak mieli wszystko po 1zł (cena zależy od dnia )ale połowe hali mieli zamknięte bo była dostawa i szykowali na drugi dzien
i większość już ludzie przebrali ale moja siostra tam jeździ i zawsze coś fajnego też kupi