reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Joasiek, ale Ty zdolna jesteś :tak: Możesz spokojnie zarabiac na takich cacuszkach. Ja nie mam ani tyle cierpiliwości ani zdolności, żeby się w takie coś bawic. Może bardziej zainteresuję swoją córkę, ona ma zdolności, uczy się w Plastyku, więc może zechce się pobawic i porobi kilka pudełeczek dla swojej siostry :-)

A poniżej wklejam link do stronki ze zdjęciem sukienki, którą kupiłam niedawno na lato dla córeczki:
http://danilooczka.w.interia.pl/ubranko.JPG

reklama
Kasiad, urocza ta sukieneczka!!:tak:

Joasiek, moj maz jak mu opowiedzialam ze chce zajac swoja "ciagle wymyslajaca problemy glowe" decoupage to wzial karteczke i dlugopis i powiedzial: "to mow kochanie co ci jest do tego potrzebne to ja to zalatwie":-D

i tym sposobem zaopatrzy mnie w najblizszym czasie we wszystko od farb, przez serwetki i klej,pedzelki, po lakier i doniczki :laugh2: tylko to medium do spekan sobie na razie daruje bo nie wiem czy wogole bede potrafila cos zrobic:baffled:

a jezeli chodzi o zakupy dla malenkiej to mam juz wszystko co potrzeba. barkuje mi jakis drobiazgow typu grubsza czapeczka i rekawiczki ale to jedna z babc obiecala w tym tygodniu kupic wiec sie nie wyrywam i czeka cierpliwie;-)

tylko troche akcesoriow w pokoju mi brakuje ale to wszystko kwestia tygodnia.

a laktator i pas poprodowy kupie w styczniu. nie wiecie czy ten pas rzeczywiscie sie przydaje? bo troche kosztuje a szkoda byloby wyrzucic kase w bloto bo i tak pelno teraz wszelkich wydatkow.

apieluchy kupilam jedne huggiesy i jedne pampersy. zeby sprawdzic ktore lepsze. butle kupilam aventu antykolkowa ale teraz zaluje bo w osatnim twoje dziecko reklamuja cos takiego

TOMMEE TIPPEE - 2 BUTELKI 150 ml ze smoczkiem !!!! (147950717) - Aukcje internetowe Allegro

Zazdroszcze LIL KATE! Mi jeszcze sporo brakuje- zamierzam zrobic nastepne zakupki pod koniec starego i na poczatku Nowego Roku i chcialabym sie do polowy stycznia wyrobic....

lil kate: jak już coś zmajstrujesz to pochwal się nam koniecznie :happy: :tak: No i jestem pod wrażeniem reakcji Twojego męża! Ja sobie swojego w takiej sytuacji raczej nie wyobrażam.. żeby tak sam? z siebie? heh.. :-D

Dzisiaj przyszła mi przesyłeczka z kilkoma zabawkami grzechotkami i z fotelikiem foczką do kąpieli, jakimiś kosmetykami i ciepłym kocykiem-rożkiem :-) :-) :-)
MI brakuje już bardzo niewiele... wózka (teściowa obiecała go sfinansowac:-) ), fotelika samochodowego którego będziemy szukać zaraz po Świętach i wanienki do kąpieli.
Pieluszki mam: Huggies jedynki (2 paczki po 28sztuk), Pampersy dwójki (78sztuk) i chcę jeszcze dokupić Pampersy jedynki dużą pakę, akurat wczoraj w sklepie nie było.

Do pokoju koniecznie chciałabym jeszcze fotel kupić, podobają mi się fotele-finki, ale nie mam pojęcia czy to będzie wygodne do karmienia dziecka, czy lepszy normalny tapicerowany fotel:confused:

A pas poporodowy do czego służy... do ściśnięcia sflaczałego brzuszka? :-p

No wiesz ol, można kleić z powodzeniem na wikol za 2zł, a można kupować specjalny klej do serwetek za 30zł, jak kto lubi :tak: Na początek nie warto za dużo inwestować.

Dokładnie takie mam podejście, gdybym miała wydać 100 zł na podstawowe materiały i 2 kolory farb, to w ogóle bym się za to nie brała:happy:. Tamta babka robi rzeczy na sprzedaż, to może dlatego tak dba o jakość

A dziś kupiłam kombinezonik dla niuńka:-) Trochę za szary, jak na mój gust, ale za to za 10 zł (używany:-) ). I bardzo milutki w dotyku - w środku bawełna, na zewnątrz pluszowy. Do wiosny jesteśmy więc zaopatrzeni:-)

A ja w ostatnim czasie kupiłam pościel do łóżeczka... z frotki, taka milusia...do tego pajacyki bawełniane..
a jutro jade z mężem na zakupki i kupujemy łózeczko i zamawiamy wózeczek...pewnie naciagne go na jakieś ubranka...ja sie nie mogę juz powstrzymać..:laugh2: :-D :tak:
lil kate powiem Ci,że kontaktowałam sie z producentem x-landera i odpisał mi,ze maja na magazynie niebieskie wózeczki i nie ma z nimi problemu...ale ja juz wole na zimne dmuchać..a Ciebie koleś w sklepie chciał chyba jeszcze bardziej wkręcić,zebyś kupiła tego implasta...

mysia23, bardzo sie ciesze razem z toba z zakupow!!

a z tym x landerem to byla kwestia xt, moze reszta jest w tym kolorze. ale mozliwe tez ze producent dostal jeszze jedna partie bo odezwali sie do mnie wczoraj z trzech sklepow interetowych tych gdzienie mieli koloru ze jezeli aktualne jest moje zainteresowanie to juz go maja:tak:

wiec to musi tak byc... ale jak jz zamowiony to spokojniejsza glowa. tak "w razie czego". Nasz juz sie pieknie prezentuje w pokoju malutkiej ku mojej wielkiej radosci:tak:juz nie moge sie doczekac kiedy bede wozic w nim Martynke:cool2:

a dzisiaj mialam jechac po prezent dla malej na gwiazdke ale kiepsko sie czuje. Najwyzej cos po swietach jej kupie. Bo dziadkowie juz maja dla niej prezenty swiateczne:szok: smieszne troche...:-D

reklama
No byliśmy z mężulkiem na kolejnych zakupach...
do kolekcji dołaczyła śliczna piżamka dla synusia i pajacyk z frotki...
kupiliśmy teżłózeczko, matracyk, stelaż do baldachimu i dostaliśmy butelkę Aventu antykolkową gratis....:-D:tak:
Ale jestem uszczęsliwiona....do tego wózeczek zamówiony...moja mama nawet sie ucieszyła, powiedziała,że ładny musi być bo jak babcia pójdzie z wnuczkiem na spacer to wózio musi tak ladny jak wnusio:laugh2::-D

Do góry