reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
jak dostane chłopieca to sie odezwa
mowisz masz;-):-)
a dzis byłam w fajnym sklepie ale to niebył lump tylko jakis inne
i było duzo chłopiecych małych zajebistych ciuchow i wszystkie góra po 15 zł a nowe po półceny
kupiłam bluzke nowa earldays za 9 zł:-)

fajnie zazdroszcze moze kiedys pojade do rodzicow na dluzej pare dni w tygodniu i w gdansku tez znajde fajny sklepik

to czekam na wiesci najlepiej SZARA

ale nieobiecuje ze bedzie szybko bo ja nie mam czasu łazic specjalnie po sklepach mam chrzest i wesele i wakacjena mazurach:-)
a musi byc tylko polar czy zwykła bawełniana dresowata tez
i rozumiem ze GAP tylko

najlepiej szara bo mam szare dresowe spodnie moze byc bawełniana wełniana polarowa aby był taki fajny dyży mięsisty kaptur.to moje male marzenie

a ta granatowa to obserwuje ale jakos dziko wyglada jakby oblazla czyms :no: a w czerwonej moj bladasek wyglada jak rudzielec i do tego szare spodnie nie to nie bedzie fajnie wygladac

reklama
Zabaweczki sliczne i napewno sie spiszą, moj synek je uwielbia.
Dzisiaj kupilismy Kubulinkowi ubranko w H&M:-)bardzo lubie ten sklep niestety u nas w miescie go nie ma i dlatego jak tylko gdzies jedziemy to korzystamy z okazji i buszujemy po sklepach:-)
stanki, bardzo mi miło. ja w H&M pracuję. i tez lubię:-)ten sklep:-D:tak:

Do góry