reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

JAK JUZ WKONCU DOROSNE DO TEJ MYSLI ZE MAMA SPRZEDAC NA 100% TO DAM CYNK
JA Z TYCH CO CHOMIKUJA I JEST MI TAK SZKODA CZEGOKOLWIEK:zawstydzona/y:
MUSZE DOROSNAC A RACZEJ OSWOIC SIE Z TA MYSLA:cool: ZE JUZ CZAS NA NIE
DAM ZNAC JAK NASTAPI TEN CZAS

reklama
O Gosiu,to ja sie cos zapytam.Jak chcialabym dac wiecej zdjec,to musze je wrzucic na serwer jakis i dac po prostu linka?:-)

O Gosiu,to ja sie cos zapytam.Jak chcialabym dac wiecej zdjec,to musze je wrzucic na serwer jakis i dac po prostu linka?:-)

jak napiszesz wszystko o danym przedmiocie i masz edytor wizualny lub edytor tekstowy (kod źródła html)

eeeeebo2.png

to od dołu 4 rząd na tym zdjęciu masz choć kiepskie jak tu je dodaje ale widać <GALERIA></GALERIA> to między tym słowem musisz wkleić link <GALERIA>link<GALERIA> musisz sobie zawsze poszukać tego słowa

jeśli dajesz więcej zdjęć niż jedno to robisz tak samo tylko między linkami napisz <br> i najlepiej 2 razy <br><br>

<galeria>link<br><br>link<br><br><galeria>

1 <br> to zdjęcie bedzie pod zdjęciem
2 <br> to zdjęcie bedzie pod zdjęciem i przerwa między nimi ;-)

zdjęcia wrzuć przez ImageShack� - Hosting i wklej link 3 z dołu koło którego pisze Hotlink for Websites

JAK JUZ WKONCU DOROSNE DO TEJ MYSLI ZE MAMA SPRZEDAC NA 100% TO DAM CYNK
JA Z TYCH CO CHOMIKUJA I JEST MI TAK SZKODA CZEGOKOLWIEK:zawstydzona/y:
MUSZE DOROSNAC A RACZEJ OSWOIC SIE Z TA MYSLA:cool: ZE JUZ CZAS NA NIE
DAM ZNAC JAK NASTAPI TEN CZAS

Agusia..... a czy Ty się czasem nie szykujesz na kolejnego dzidziusia? :-p Skoro chomikujesz to chyba w jakimś określonym celu? :rofl2:

Ja dużo rzeczy dostałam (na wypożyczenie) od koleżanki która ma prawie 1,5 rocznego synka i chce mieć jeszcze jedno dzieciątko więc trzymała ciuszki:-).
Te które dostajemy to pakujemy w siatki i będa czekały na dzidzisia koleżanki lub kuzynki (zależy której sie prędzej przyda) :-D.
Ciuszków wypożyczonych jest już coraz mniej bo to jednak chłopczyk :-(, więc teraz już musimy się wybrać na zakupy :-),

Dzis idę odebrać prezent dla Kubusia,zamówilam w pobliskim sklepie.Mam nadzieję,że mu się spodoba.

FISHER PRICE
Roll-a-rounds: wesoły żółwik,
model: g6169 cena: 79.90złWesoły żółwik to zabawka, która umożliwia dziecku wkładanie i wyjmowanie przedmiotów z pojemnika. Kiedy dziecko naciśnie głowę żółwia, kuleczki zaczynają się kręcić, a podstawa świeci na trzy różne sposoby. W zestawie kuleczki Roll-a-Rounds z niespodzianką: motylkiem, żabką i kaczuszką. Wiek: 6 mies+

rozalka bardzo fajny ten żółw, daj znac jak Kubulinek zareagował na ten prezencik:-)
My mamy jeszcze miesiąc do takich zabawek, a wiec uważnie obserwujemy Wasze nowe zakupy jak i allegro:tak:niestety w naszym miescie sa słabo zaopatrzone sklepy z akcesoriami dla maluszków:-(
Kubusiek ma we wrześniu chrzciny to moze tez cos fajnego dostanie:confused:

Dzis idę odebrać prezent dla Kubusia,zamówilam w pobliskim sklepie.Mam nadzieję,że mu się spodoba.

FISHER PRICE
Roll-a-rounds: wesoły żółwik,
model: g6169 cena: 79.90złWesoły żółwik to zabawka, która umożliwia dziecku wkładanie i wyjmowanie przedmiotów z pojemnika. Kiedy dziecko naciśnie głowę żółwia, kuleczki zaczynają się kręcić, a podstawa świeci na trzy różne sposoby. W zestawie kuleczki Roll-a-Rounds z niespodzianką: motylkiem, żabką i kaczuszką. Wiek: 6 mies+
Rozalka, Oliwce bardzo się ten żółwik podobał. Pokazywaliśmy jej w sklepie, chcieliśmy go kupić, ale w sumie zrezygnowaliśmy, bo Oli ma już bardzo podobną zabawkę, więc stwierdziliśmy, że nie ma co przesadzać.

A ja kupiłam małej coś na zasadzie grzechotki, tylko zamiast grzechotania to ma w środku taki piszczek, który uruchamia się po wykonywaniu przez dziecko konkretnych ruchów. Wybierałam akurat dla córeczki koleżanki zabawkę a Oli siedząc w wózku zciągnęła sobie ze stolika, gdzie pani miala porozkładane zabawki tę zabawkę i jak jej zabrałam to w płacz. No i w ten sposób wydębiła ode mnie kolejną. Szybko załapała jak trzeba uderzać żeby wydobywał się z niej dźwięk i narazie zabawka jest na topie. W sumie to wydobywa z siebie dość śmieszny dźwięk - mi się on kojarzy z wrzaskiem naszego Lulka (kota) jak mu się nadepnie na ogon. Ale Oliwce się podoba. Ona w ogóle uwielbia różne dziwne głośne dźwięki, a najbardziej się śmieje, gdy ktoś nagle wyskoczy zza wózka głupią miną wydając z siebie jakieś nieartykułowane dźwięki :confused::laugh2:

reklama
Do góry