Mysia, wg mnie to jest super rzecz:
SZEŚCIAN EDUKACYJNY DŹWIĘK ŚWIATŁA NOWE FV (221292808) - Aukcje internetowe Allegro
Kasiad, ale super zabaweczkę wynalazłaś :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mysia, wg mnie to jest super rzecz:
SZEŚCIAN EDUKACYJNY DŹWIĘK ŚWIATŁA NOWE FV (221292808) - Aukcje internetowe Allegro
oki narazie nic fajnego nie widziałamAgusia9915 kiedys pisalayśmy sobie o bluzie GAP szarej pamiętasz??? poprosiłam że jak znajdziesz taka szarą to bede wdzieczna jak mi taka kupisz. pisze po to bo juz wiem jaki to musi byc rozmiar 74 ( czyli chyba z metki lepiej 12-18 albo 9-18)
dostalam od kolezanki taka szara le w przedziale 6-12 niby ale to jest na teraz no i mężowi tez taka sama zamówiłam na allegro z okazji 1 rocznicy ślubu i do tego 2 T sherty tez GAP i bedę miala dwa klony tylko musze poczekac z tym prezentem do 2 wrzesnia.![]()
dzięki dziewczyny za rady!!!!:-):-)
Kasiad faktycznie ten sześcian edukacyjny jest fajny....
Zastanawiam się tylko czy oby plastik nie bedzie częstym powodem płaczu..
podoba mi sie jeszcze:
@PILKA INTERAKTYWNA TINY LOVE PAKA I WYSYLK GRATIS (223918402) - Aukcje internetowe Allegro
(ze wzgledu na miękkość)
Oli go dostała na chrzciny w prezencie, na Allegro go nie ma, ale można go kupić w sklepie internetowym:Choć Kasiad Twój żółw podoba mi sie bardziej....Oliwka go dostała od kogoś czy ty jej zakupiłaś?Bo nigdzie nie mogę znaleźć...![]()