reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja kurtkę zimową już kupiłam dawno. Kurtka jest pistacjowa (kolor jest pastelowy ale jednak znacznie żywszy niż na zdjęciu):

Kurtka jest na 80 cm, więc pewnie czeka mnie jeszcze w połowie zimy drugi zakup, chyba, że Oli nie urośnie za bardzo. Chociaż i tak przyda się coś na zmianę.
Butów zimowych nie miałam kupować, ale te strasznie mi sie spodobały i kupiłam. Muszę teraz tylko wyhaczyć gdzieś podobną czapkę, bo ta, która jest na zdjęciu z kurtką jest raczej na cieplejsze zimowe dni, a takiej bardzo ciepłej nie mam.
Buty wyglądają tak:

Ciepłe butki na zimne stópki:) (243853541) - Aukcje internetowe Allegro

A co do fotelika to narazie jeszcze Oli sie mieści w starym X-landerowskim, jest do 13 kg, ale jak będę zmieniac to raczej na taki (choć to jeszcze nie jest przesądzone)

JUŻ JEST!!! SUPER FOTELIK KIDDY LIFE PRO 9-36KG ! (223219133) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
no my tez sie bedziemy rozgladac za nowym fotelikiem bo stary obiecalismy kolezance ktora rodzi w grudniu a pozatym Weronika w kombinezonie napewno by sie do niego nie zmiescila:tak:
tylko stras:tak:nie dr:tak:ogie sa te z przedzialu wagowego 9-18 kg:szok:

no my tez sie bedziemy rozgladac za nowym fotelikiem bo stary obiecalismy kolezance ktora rodzi w grudniu a pozatym Weronika w kombinezonie napewno by sie do niego nie zmiescila:tak:
tylko stras:tak:nie dr:tak:ogie sa te z przedzialu wagowego 9-18 kg:szok:
Drogie to prawda.Też szukamy dobrego w przystępnej cenie.Na razie mój krasnoludek się mieści,ma jeszcze wkładke dla niemowląt.Teraz dopiero dotyka ją głową.:-D

Drogie to prawda.Też szukamy dobrego w przystępnej cenie.Na razie mój krasnoludek się mieści,ma jeszcze wkładke dla niemowląt.Teraz dopiero dotyka ją głową.:-D

Rozalka, żartujesz chyba!!!!!:szok::szok::szok: Filip nie mieścił się we wkładce już w połowie trzeciego miesiąca....Ja też rozglądam sie za fotelikiem dla Filipa, ale jeszcze nie tak szalenie..zamierzam dopiero zmienić między listopadem a grudniem...choć mały tak rośnie, ze nie wiem jak długo będziemy mieli szanse na korzystanie z tego co mamy..a w kombinezonie to już sie raczej nie zmieści....

u nas bedzie taki RECARO
albo taki MAXI COSI
Ten pierwszy chyba prędzej, bo jednak ceny są kosmiczne, i wolę już kupić na dłużej

:szok::szok::szok:jestem w szoku.....Julka jak miala chyba 3 miesiace to jezdzila juz bez tej wkladki...a teraz ledwo ledwo...ok listopada bedzie trzeba kupic nowy fotelik, ale taki do 25kg.

reklama
Do góry