Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaj go właśnie oglądałam i okazało sie, ze jest na 74, a Majka, pomimo, że taka kruszyna, ale ubranka ma już na 80 lub 86
. Zresztą przymierzyłam go i okazało się, ze jest na styk. Szlag by to trafił!!!!

Z jednej strony sie ciesze, ze pomimo wszystko tak ładnie rośnie:-), ale kolejny wydatek mnie czeka. 

:-(

i chyba tak jest, bo bluzki ma jeszcze 74, body niektóre też i są oki, a spodnie wszystkie są na co najmniej 80 i są dobre..mniejsze nie ma mowy...
pajace są na 80 lub 86...czyli chyba nogi ma długaśne....

A całego kombinezonu nie chce w związku z niepraktycznością 

ale spodnie mam nawet takie co są 2-3 lata i są akurat
dostałam je od cioci z lumpiku i pewnie są to rybaczki ale my nosimy jako długie
bo w pasie są ok
i ogólnie co do kompletów to mamy też problem bo bluzki za duże a spodnie za krótkie
a dziś sprzedałam kombinezon na 12M bo małej za mały a miała go jak się urodziła 

No patrz!No to mamy podobny gustsusu, jest to BABY DESING PEPEmamy identyczne juz ok tygodnia
![]()
.Nasz Kubulek zachwycony.Ja też jestem zadowolona z zakupu.
a Majka, pomimo, że taka kruszyna, ale ubranka ma już na 80 lub 86. Zresztą przymierzyłam go i okazało się, ze jest na styk.

ja mam 3 sztuki kombinezonów na tą zimę ;-) i też jednoczęściowe u nas się sprawdziłya my chcemy jednoczesciowy ze wzgledu NA PRAKTYCZNOSC![]()
i ogólnie jak wkładam małą teraz do wózka zawszę kurteczka jej się podwija na pleckach
no i szybciej ją ubiorę ;-)bo za bardzo mi wariuje no i oczywiście dojdzie do środka śpiworek ten co miała jak się urodziła ;-)
i przeciwśnieżną ;-)
a tą dostałam na drugi dzień po zalicytowaniu