reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
a my mamy takie ;-)
ten dostałam od znajomej
p1180698jz9.jpg

ten od teściowej jak sie mała urodziła na teraz nawet sporo za duży;-)
p1180699tu4.jpg

a ten ja kupiłam siostrze i jej synkowi a teraz wrócił ;-)
p1180700kz1.jpg

Gosia, w tej Twojej szafie to wszystkich rzeczy do wyboru do koloru :-):-D
a ja zawsze ograniczam ciuchów dla małej bo nie mam gdzie tego chować :-(

Ja kupiłam 80 i obawiam się, że do końca zimy nie starczy, choć wypada bardzo duży.

Gosia, ja mam identyczny kombinezon jak Twój pierwszy od znajomej, tylko rozmiar 0-3 miesięcy, więc już niestety za mały :-(

No a ja byłam wczoraj w sklepie i widziałam kurteczkę od tego kombinezonu Mariquita, ale spodni nie było...a babka powiedział, że będą, ale są bez szelek :confused::confused::confused: napisałam wiec do faceta co to wystawia ten kombinezon z zapytaniem o to i odpisał, ze szelki są :baffled::baffled::baffled: nie wiem o co chodzi...Przymierzaliśmy Filipowi jeszcze kombinezon coccodrillo i fajny był, ale cena kosmiczna - 200zł.

Za to tematem fotelika zainteresował sie mój mąż...pytam go w końcu co i jak, czy lepiej taki do 18 kg tańszy,a później następny, czy taki odrazu do 36kg lepsiejszy...
A on po namyśle, ze chyba lepiej ten do 18, bo jak będzie drugie dziecko :szok::szok: to ono później "przejmie" fotelik, a Fili będzie miał nowy do 36kg....a ja szok, :shocked2::shocked2:co za pomysł...:-D:-D:-D:-D

reklama
pomysł super:-)
miałm was o to wczoraj spytac'' o kolejne dziecko'' kiedy? i czy moze teraz ?
bo mi psiapsiuła narobiła ochoty(jestw 8 tygodniu) no i dzisiejszy OLIVEREK tez:-)

Do góry