reklama

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Dzieki, jak weszlam do tego lumpka to mnie chec wziela na male bobo....bylo tyle slicznych malych ciuszkow ze hoho

to do roboty nuska
 to do roboty nuska

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
To na dworze bylo chyba zimno jak tak szybko otrzezwialastia,.....nie nie jak wyszlam ze sklepu to otrzezwialam i mi checi minely

rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Nuśka super ciuszki
ja też jednak sie musze przejść do komisu, bo byłam wczoraj u nas w 5-10-15 i żadnych spodni ogrodniczek juz nie było, w ogóle wszystko przebrane co na wyprzedazach:-(
a dzis dostałam paczkę z ciuszkami od mojej kuzynki, jeszcze nie przeglądałam co tam dokładnie, tylko wypatrzyłam ze sliczna kurteczka jest cieniutka, taka jakby troche przeciwdeszczowa:-) jak zrobie fotke to wkleję

ja też jednak sie musze przejść do komisu, bo byłam wczoraj u nas w 5-10-15 i żadnych spodni ogrodniczek juz nie było, w ogóle wszystko przebrane co na wyprzedazach:-(
a dzis dostałam paczkę z ciuszkami od mojej kuzynki, jeszcze nie przeglądałam co tam dokładnie, tylko wypatrzyłam ze sliczna kurteczka jest cieniutka, taka jakby troche przeciwdeszczowa:-) jak zrobie fotke to wkleję
mysia23
mama dwójeczki
My na imprezę urodzinową Filipowi kupiliśmy koszule z kamizelką z H&M
H&M koszula i kamizelka 86 rewelacja (310935106) - Aukcje internetowe Allegro
od Tomka rodziców dostanie dresik ze snoopym i czapeczkę do kompletu
prezentu urodzinowego nie dostanie od rodziców, bo od pozostałych sporo zbierze, wiec co mu kupić jak tyle rzeczy ma, że sie nie mieszczą w pokoju...ewentualnie jakiś mały samochodzik, bo go zaczynają interesować...

H&M koszula i kamizelka 86 rewelacja (310935106) - Aukcje internetowe Allegro
od Tomka rodziców dostanie dresik ze snoopym i czapeczkę do kompletu
prezentu urodzinowego nie dostanie od rodziców, bo od pozostałych sporo zbierze, wiec co mu kupić jak tyle rzeczy ma, że sie nie mieszczą w pokoju...ewentualnie jakiś mały samochodzik, bo go zaczynają interesować...
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
śliczny ten komplecik z H&M, napewno pieknie będzie Filipek w nim wyglądał, mały przystojniaczek :-)

reklama

mysia23
mama dwójeczki
śliczny ten komplecik z H&M, napewno pieknie będzie Filipek w nim wyglądał, mały przystojniaczek :-)
dzięki rosmerta, a na żywo wygląda 100 razy lepiej.....

Podziel się: