reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
mała paczka do 440 gram pocztą lotniczą kosztuje w sumie 6,09 funta.

Trans Serwis ich ceny podstawowe
przesyłka do 1 kg - 25,00 EUR netto
przesyłka do 3 kg - 27,00 EUR netto
przesyłka do 5 kg - 28,50 EUR netto
przesyłka do 8 kg - 31,00 EUR netto
przesyłka do 10 kg - 32,50 EUR netto
przesyłka do 15 kg - 35,50 EUR netto

Mi kolezanka ze Szkocji zamawiala ubranka na tej stronie Next - Women's & Men's Fashion, Children's Clothes, Homeware & Electricals .Wyprzedaz zaczela sie bodajze 26 grudnia ,a juz tego dnia kolo poludna nie bylo sporej czesci asortymentu.Powybieralam sobie troszke rzeczy,ale te najfajniejsze juz byly nieosiagalne:baffled:.Bluzeczki(np te chodliwe na Allegro z malpami itp)byly po 2-3 funty,swiateczne po 1,5 funta(na Allegro po 40 zł:szok:).

Rewelka ten zestaw, bedziesz zadowolona :)
:-)
Ja tez kiedys kupilam taki zestaik ale za około 200 Zosienka cale lato mi w nich przechodzila :)

Joasiek, super zestawik!! musze i ja sie ropzejrzec za czyms takim. bo tez nie mam czasu na zakupy:-(

a z tym nextem to porazka. normalnie jka bysmy w krajach 8 swiata zyli:baffled: bop co tasm 3 swiat przy nas... zeby sklep byl jedyen na polske:confused:

właśnie przeglądałam katalog NEXT'a, alez te ciuszki są świetne, dla Hubka to bym chyba wszystko wybrała:sorry2:, muszę męża namówic, że jak bedziemy na wakacjach w Szkocji, żebyśmy wjechali do sklepu w Glasgow, to może troche poszaleję, ale to dopiero na końcu czerwca...:baffled:

reklama
Do góry