agusia9915
Matka wariatka
na przecenach wszystkich stac;-)A mnie nie stac na zakupy w Smyku ani w innych sklepach dla dzieci:-(
dzis kupiłam 2 sweterki po 9 zeta z 80zł przecenione
3 bluzki po 3,95;-)
w C&Ai pare innych pierdół po 9.95

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na przecenach wszystkich stac;-)A mnie nie stac na zakupy w Smyku ani w innych sklepach dla dzieci:-(
w C&A

ale ci sie udalona przecenach wszystkich stac;-)
dzis kupiłam 2 sweterki po 9 zeta z 80zł przecenione
3 bluzki po 3,95;-)w C&A
i pare innych pierdół po 9.95![]()

:-)To tak jak my.Czasem mąż jakieś zlecenie pyknie.Ja w Smyku tez raczej nie kupuje,bo jest drogi.
Nie martw sie.My zyjemy z wyplaty meza i zasilku wychowawczego z gminy...![]()

Ja tez chce taki pakietJedyny ratunek dla mnie to Allegro
Taki miałam zapiernicz w tym miesiącu w pracy, że stwierdziłam, że należą mi się za to jakieś fajne zakupy, no to dziś zaszalałam...
80-86-92 CM ŚLICZNA DZIEWCZYNKA WIOSNA-LATO 12-18 (316761884) - Aukcje internetowe Allegro
Wiem, że tanio nie wyszło... taniej można na wyprzedażach, ale patrz - post wyżej. Tak mi się ten zestaw podobał, ze nie mogłam się opanować![]()
. Normalnie bym sie prawie ze siusiala z wrazenia,cudo bardzo sliczniusi .Naprawde sie oplaca za taka cene
.
Super ciuszki Joasiek...ja też kiedyś kupiłam za ponad 400zł zestaw i na pół roku starczył - to sie opłaca...ciuszki za zwyczaj są w bardzo dobrym stanie...zreszta sama wiesz...Jedyny ratunek dla mnie to Allegro
Taki miałam zapiernicz w tym miesiącu w pracy, że stwierdziłam, że należą mi się za to jakieś fajne zakupy, no to dziś zaszalałam...
80-86-92 CM ŚLICZNA DZIEWCZYNKA WIOSNA-LATO 12-18 (316761884) - Aukcje internetowe Allegro
Wiem, że tanio nie wyszło... taniej można na wyprzedażach, ale patrz - post wyżej. Tak mi się ten zestaw podobał, ze nie mogłam się opanować![]()
A wiesz moze jak sie robi tak te zdjecia![]()