reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
A mnie niestety skonczył się zasiłek ,mój mąż niewiele zarabia :-(chyba się załamę Do pracy nie moge wrócić bo sklep sprzedany a i nie ma z kim Gabi zostawic a w żłobku przyjęcia dopiero we wrześniu:szok:

Ja za to nie mam kompletnie kiedy na zakupy chodzić :no:
Do dziecięcych sklepów daleko, w tygodniu za późno z pracy wracam, a w weekendy Milutka nie mam z kim zostawić, zresztą w weekendy mam tyyyyle rzeczy do zrobienia w domu, ze ledwo wyrabiam i też nie ma czasu na takie zakupy.
Ciucholandy koło mnie są, ale nie ma tam dziecięcych ciuszków :no:

Jedyny ratunek dla mnie to Allegro :tak:
Taki miałam zapiernicz w tym miesiącu w pracy, że stwierdziłam, że należą mi się za to jakieś fajne zakupy, no to dziś zaszalałam...
80-86-92 CM ŚLICZNA DZIEWCZYNKA WIOSNA-LATO 12-18 (316761884) - Aukcje internetowe Allegro
Wiem, że tanio nie wyszło... taniej można na wyprzedażach, ale patrz - post wyżej. Tak mi się ten zestaw podobał, ze nie mogłam się opanować :zawstydzona/y:
Ja tez chce taki pakiet :tak: . Normalnie bym sie prawie ze siusiala z wrazenia,cudo bardzo sliczniusi .Naprawde sie oplaca za taka cene:tak:.
A wiesz moze jak sie robi tak te zdjecia :confused:

Jedyny ratunek dla mnie to Allegro :tak:
Taki miałam zapiernicz w tym miesiącu w pracy, że stwierdziłam, że należą mi się za to jakieś fajne zakupy, no to dziś zaszalałam...
80-86-92 CM ŚLICZNA DZIEWCZYNKA WIOSNA-LATO 12-18 (316761884) - Aukcje internetowe Allegro
Wiem, że tanio nie wyszło... taniej można na wyprzedażach, ale patrz - post wyżej. Tak mi się ten zestaw podobał, ze nie mogłam się opanować :zawstydzona/y:
Super ciuszki Joasiek...ja też kiedyś kupiłam za ponad 400zł zestaw i na pół roku starczył - to sie opłaca...ciuszki za zwyczaj są w bardzo dobrym stanie...zreszta sama wiesz...

irtasia27 Dzięki :-D
Sama się zastanawiałam już kiedyś, czy jest jakiś inny sposób niż ręczne obrabianie w programie graficznym (np. Photoshop) każdego zdjęcia, bo wiele aukcji zestawów tak wygląda.... ale raczej nie ma innej metody :no:

reklama
Do góry