Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, w ciągu jednego dnia, nawet w ciągu kilkunastu minutchce sie zapytac czy ona dala sie w to przebrac w jeden dzienBo mi Jenni by cyrk odstawila bo ja jednej bluzki nie umie ubrac jej na spokojnie
Oli nie robi problemów przy ubieraniu, jeszcze pomaga, ręce podnosi, żeby zciągnąć rzecz i wkłada do rekawów, żeby ubrać
To jest typowa dziewczyna, po ubraniu każdej rzeczy leci do lustra się przeglądać i koniecznie musi się pokazać tacie
Zrobiłam jeszcze więcej zdjęć na modelce, ale wyszły zamazane, więc nie chciało mi się jej znowu ubierać w te same rzeczy i porobiłam zdjęcia samym ciuszkom.Oli jest poprostu niesamowitaTak, w ciągu jednego dnia, nawet w ciągu kilkunastu minutOli nie robi problemów przy ubieraniu, jeszcze pomaga, ręce podnosi, żeby zciągnąć rzecz i wkłada do rekawów, żeby ubrać
To jest typowa dziewczyna, po ubraniu każdej rzeczy leci do lustra się przeglądać i koniecznie musi się pokazać tacie
Zrobiłam jeszcze więcej zdjęć na modelce, ale wyszły zamazane, więc nie chciało mi się jej znowu ubierać w te same rzeczy i porobiłam zdjęcia samym ciuszkom.

i do tego jaka bystra
Konrad mial byc dziewczynka,ale ktos na gorze zdecydowal inaczej;-):-).

super jej w takim kolorze aż zatęskniłam za latem 
choć jej cierpliwość ma swoje granice
ale zawsze pomaga się rozebrać i ubrać