reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
chce sie zapytac czy ona dala sie w to przebrac w jeden dzien:confused: Bo mi Jenni by cyrk odstawila bo ja jednej bluzki nie umie ubrac jej na spokojnie
Tak, w ciągu jednego dnia, nawet w ciągu kilkunastu minut :tak: Oli nie robi problemów przy ubieraniu, jeszcze pomaga, ręce podnosi, żeby zciągnąć rzecz i wkłada do rekawów, żeby ubrać :tak: To jest typowa dziewczyna, po ubraniu każdej rzeczy leci do lustra się przeglądać i koniecznie musi się pokazać tacie :-D Zrobiłam jeszcze więcej zdjęć na modelce, ale wyszły zamazane, więc nie chciało mi się jej znowu ubierać w te same rzeczy i porobiłam zdjęcia samym ciuszkom.

Tak, w ciągu jednego dnia, nawet w ciągu kilkunastu minut :tak: Oli nie robi problemów przy ubieraniu, jeszcze pomaga, ręce podnosi, żeby zciągnąć rzecz i wkłada do rekawów, żeby ubrać :tak: To jest typowa dziewczyna, po ubraniu każdej rzeczy leci do lustra się przeglądać i koniecznie musi się pokazać tacie :-D Zrobiłam jeszcze więcej zdjęć na modelce, ale wyszły zamazane, więc nie chciało mi się jej znowu ubierać w te same rzeczy i porobiłam zdjęcia samym ciuszkom.
Oli jest poprostu niesamowita :szok::tak: i do tego jaka bystra:tak:

Aga-ph spodnie zajefajne:-).Dziwnie znajome...:-).
Kasiad,super sukienki ,a Oliwka prawdziwa modelka:-D.Konrad mial byc dziewczynka,ale ktos na gorze zdecydowal inaczej;-):-):tak:.

Mam jedna corcie,wiec Kondzio niech sobie zostanie tym chłopcem;-):tak:.Miałby na imie Oliwia i mielibymy dwie na forum:-D:-D:-D.

No prosze Kasiad jaka Ci piekna modelka w domu rośnie :-) i to juz druga :-) Zachodze w głowe jak to mozliwe ,ze Oli dała sie tyle razy przebierac(no chyba ze zdjecia były robione w rózne dni?). U naszego urwisa by to nie przeszło:no:.

Stanki super fotelik a mały prezentuje się rewelacyjnie :tak::-D
Kasiad ubranka super a w tej letniej bluzeczce Oli wygląda świetnie:tak: super jej w takim kolorze aż zatęskniłam za latem :-D

Emilka też lubi się przebierać :tak: choć jej cierpliwość ma swoje granice :-D ale zawsze pomaga się rozebrać i ubrać :tak:

reklama
Do góry