• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Sandałki super.Kuba ma teraz stópkę 11 cm.Kapcie ma rozmiar 19,a buciki na wiosne 20.Sandałki na lato mam 22,więc mam nadzieję ,że będą dobre.:tak:

no ja z zakupem sandałków zaczekam aż bedą potrzebne:-) Hubkowi bardzo szybko stópka rosnie, teraz juz nosi buciki rozm. 21 więc wole nie ryzykować:-) ate sandałki bartka bardzo fajne są:tak:

dla mniej to najlepiej jakby byly buty z plastiku ( te ktore mozna mierzyc w sklepie i sprawdzic jak noga w nich lezy) wtedy bym miala pewnosc ze kupuje dobre bo tak to ja nigdy nie wiem czymu wygodnie czy nie
moze to opatentuje albo chociaz maszyna ze wklada sie noge i widac jak lezy

Do nas przyszła dziś paka z zestawem wiosenno-letnim dla Milutka. Wszystko w idealnym stanie, 1/3 ciuszków jeszcze miała nieodcięte metki, do tego 5 ciuszków gratis i jeszcze lalka :-) Teraz to musze już chyba jakąś szafę kupić, bo nei mam gdzie tego wszystkiego trzymać :sorry2:

reklama
Joasiek super zestawik wybrałas:tak:.
Ja kupilam Kondziowi 3 pary spodni jenasowych uzywanych,ale niby w idealnym stanie...:confused:.Tak naprawde sa strasznie sprane...bedzie mial na podworko:baffled:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry