reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

u mnie w poniedziałek otwarli lumpik :dry::sorry2: wiec byłam już 2 razy za pierwszym kupiłam bluzeczkę george jeszcze z metką za 3zł , bezrękawnik z kapturkiem george za 8zł i piżamkę george też za 3 zł :tak: a dziś 2 bluzeczki za 3zł next mają ładnie wyprane i wyprasowane ubrania :szok::-D więc mnie teraz będzie kusić :baffled:

reklama
Sliczne ubranka Nuska:tak::tak::tak:.Ja juz nie mam gdzie tych ubran ukladac,musze dac sobie na luz:confused:,tylko jak..:baffled:

Dzieki Dziewczyny......:)
Gosia jak mialabym gdzie to wszystko trzymac tez bym ciagle cos kupowala......
az sie boje co to bedzie jak bedzie nowe mieszkanko i dwa pokoje wiecej:p hihihi.......

Nie pamiętam, czy Wam pisałam, że reklamowałam sandałki z CCC, poodpadały kwiatki. Dziś reklamację uznano i mogłam Oliwce wybrać nowe buty. Kupiłam jej takie:

A że teraz są przeceny sandałków, to dostałam jeszcze zwrot 20 zł i mogłam coś Oliwce za to kupić :-). Weszliśmy do Reserved Kids a tam same wyprzedaże :szok: mają super ciuszki i ceny naprawdę korzystne. Kupiłam Oliwce spódniczkę za 14 zł (przecenioną z 49):

W najbliższym czasie muszę jeszcze kupić małej adidasy, bo nie ma żadnych pełnych butów poza tenisówkami.

Kasiad ladne sandalki.....spodniczka tez oczywiscie......
kurcze jaka ja zla jestem jak piszecie o przecenach w sklepach ktorych u mnie na wsi nie ma....wrrr...:/....co za wiocha

choc jest szansa bo buduja Wielka Galerie Kasztanowa.....moze tam cos ciekawego otworza

No super sandałki Kasiad,ja Kubie kupiłam z przeceny w CCC.
Jutro chce sie wybrać,ale po buty(sandały)... dla mnie.:-D70% obniżki.:tak:

reklama
Kasiad mi się widzą te bardziej srebrne z białymi czubkami :tak:

a co do bucików to ja adidaski my mam zostają mi tylko kozaczki ale to dopiero na zimę no i bamboszki muszę znów kupić ale nie wiem jakie bo wszystkie sciąga i własciwie ich nie nosi :baffled:

Do góry