reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
kupię te drugie narazie :tak: T...mi gada że mam kupic te pierwsze....;-) bardzo mi sie podobają bo ja kiedyś je miałam jak byłam dzieckiem :-D:tak: kupię je ale później Emilce ;-):-D

z tym ze te tommee chyba dzis kupię w markecie bo bedę i zobacze czy takie są :tak:na allegro coś drogo wołają za przesyłkę mi się wydaje a jeszcze chciałam jakiś bidon bo ten co ma Emilka jak zakręcam to leci woda słomką :baffled:

Tycia tylko się troszkę boje czy za ostre nie będą bo ja Emilce daje duże ale są że tak napiszę łagodne ;-):-D tzn widelec nie ma ostrych szpikulców :tak:

Ja też bym wybrała Tommee Tippee ze względu na bezpieczeństwo :tak:

Oli ma plastikowe sztućce, widelec jest na tyle ostry, że Oli bez problemu nadziewa sobie na niego mięso.

kupiłam w tesco te drugie były po 13,99zł więc wziełam 2 pary zamiast na allegro płacić za przesyłkę ;-) jedne będzie mieć u T no i kupiłam jej nowy bidon :tak:
były też te sztućce Hefra (czy jakoś tak) za 34zł ale jednak były bardzo ostre i szpiczaste widelce no i nie wziełam

reklama
Do góry