reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Ja robie zakupy na jesien i zme powolutku:tak:.Jestem na etapie wybierania czapki:-D;-)

ja właśnie też już pomału sie rozglądam za czymś na jesień-zimę :tak: choc czapeczkę narazie mam tą zieloną co kupiłam po zimie na wiosne to przenosi ją jesienią bo była większa a na zimę to jeszcze nie kupuję to już jak chłody przyjdą ;-)

ja właśnie też już pomału sie rozglądam za czymś na jesień-zimę :tak: choc czapeczkę narazie mam tą zieloną co kupiłam po zimie na wiosne to przenosi ją jesienią bo była większa a na zimę to jeszcze nie kupuję to już jak chłody przyjdą ;-)
No ja tez sie rozglądam.
Okazało sie,ze kurtke i kombinezon będzie Kubie dobry zimą,bo jest na 86/92.
Czapę mam,rękawiczki też.
Tylko buty są 24 i obawiam sie ,ze będą za duże.
Zaopatrzyc Kubulka muszę w długie spodnie,bo wyrósł i jakies bluzki na długi rękaw,jak przyjdą chłody.:tak:

ja już mam kilka golfików od T ...kupiła mi w lumpiku po 1zł ;-):tak: ale nie wiem jak te golfy zniesie Emilka bo ja np nie lubię ;-) brakuje mi spodni i bluzeczek na długi rękaw no i kurtki ;-)

Ja osobiście lubie ubierać Kube na tzw. cebulkę zimą.Sama sie tak ubieram.Bluzka bawełniana na długi rękaw,a na to bluza lub polarek i kurtka niezbyt ciepła,albo kombinezon.:tak:Polarki mam dwa fajne.:tak:

Ja juz bluzeczki wieksze mam,spodnie wlasciwie tez.Kombinezon kupilam Konradowi w czasie zeszlej zimy-Wojcika w rozmiarze 92:tak:.Juz teraz mi sie nie podoba,ale nie bede kupowac drugiego:no:.Dokupie tylko czapke,szalik i rekawiczki.Mam nowa czapeczke pilotke nexta,ale boje sie,ze Konrad ja sobie bedzie zdejmował.Poza tym nie pasuje mi kolorystycznie do kombinezonu:confused:,bo jest moro,a kombinezon granatowy:-D.Chyba sprzedam:tak:.

Ja dziś robię w szafie przegląd, bo mam sporo ciuchów, ale spora część napewno za mała. Po przeglądzie okaże się, czy muszę zrobić jakieś zakupy jesienno zimowe, czy starczy mi to co mam. W sumie Oliwka aż tak dużo nie urosła przez ostatnie pół roku, więc może nie będzie tak źle.
Na pewno kurtki i czapki jesiennej nie muszę kupować, bo te już przymierzałam. Kombinezon na zimę też mam, bo kupiłam w zeszłym roku 98.

reklama
Do góry