Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja robie zakupy na jesien i zme powolutku.Jestem na etapie wybierania czapki
;-)
choc czapeczkę narazie mam tą zieloną co kupiłam po zimie na wiosne to przenosi ją jesienią bo była większa a na zimę to jeszcze nie kupuję to już jak chłody przyjdą ;-)No ja tez sie rozglądam.ja właśnie też już pomału sie rozglądam za czymś na jesień-zimęchoc czapeczkę narazie mam tą zieloną co kupiłam po zimie na wiosne to przenosi ją jesienią bo była większa a na zimę to jeszcze nie kupuję to już jak chłody przyjdą ;-)

.Juz teraz mi sie nie podoba,ale nie bede kupowac drugiego
.Dokupie tylko czapke,szalik i rekawiczki.Mam nowa czapeczke pilotke nexta,ale boje sie,ze Konrad ja sobie bedzie zdejmował.Poza tym nie pasuje mi kolorystycznie do kombinezonu
,bo jest moro,a kombinezon granatowy
.Chyba sprzedam
.

.Za małe pakuje w karton i pojda na sprzedaz
.Lozko bajeranckieJa robilam przeglad kilka dni temu.Za małe pakuje w karton i pojda na sprzedaz
.
Jacka chrzesniak ma 3 latka i spi jeszcze w nimowlecym lozeczku.Fajne lozeczko znalazłam;-).
SPIDER MAN SPIDERMAN LOZKO LOZECZKO DLA DZIECKA (409555520) - Aukcje internetowe Allegro