reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Tycia a myslisz ze taka kurtka na zime bedzie dobra bo ta wlasnie jest w takim rozmiarze jak twoja kosztuje 170zl cholernie mi sie podoba. tylko boje sie ze na zime to bedzie za mala chociaz` teraz szymek nosi ubrania 80-86 no ale jak smignie nagle to co ja zrobie

Karola,Konrad tez sie troche topi,wiec sa chyba podobnie zbudowani:tak:.Wez jakas kurtke Szymka i porownaj z wymiarami z aukcji:tak:.uwazam,ze skoro topi sie w 1.5-2 latka,to w 3 bedzie tragicznie.Jacek ma chrzesniaka 3-latka i jego ubranka sa naprawde sporo za duze na Konrada.Bluza Gapa na 2 lata jest wlasciwie dobra na Kondzia,ma troszke rekawki za długie.Z kurtka moze byc jednak inaczej,bo moze byc znacznie za dluga i szeroka:baffled:.Porownaj sobie wymiary,nic innego chyba nie wymyslimy:no:;-).

Jesli aukcja jeszcze sie nie konczy,to moze dostane Konrada kurtke w tygodniu,to zrobie mu w niej zdjecie:tak:.On ma rozmiar 18-24,to bedziesz miala choc ogolne rozeznanie;-):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jesli aukcja jeszcze sie nie konczy,to moze dostane Konrada kurtke w tygodniu,to zrobie mu w niej zdjecie:tak:.On ma rozmiar 18-24,to bedziesz miala choc ogolne rozeznanie;-):tak:

pewnie się kończy dziś :sorry2: ja bym zrobiła tak jak piszę Tycia weź Karola kurtkę next obmierz ją ile gdzie ma i porównaj z tą Gap bo jeśli ma podobne wymiary a w next się Szymek topi to ta Gap będzie mu dobra ja bym na 3 latka nie kupowała bo może na nim nieładnie wisieć

Dziewczyny kurteczki bombowe......:tak::-)
Karola ja jednak bym nie kupowala takiego rozmiaru na 3 latka....lekka przesada.:szok:....zreszta watpie ze Szymcio w niej bedzie dobrze wygladal.....
NIE OBRAZ SIE ....ale raczej jak strach na wroble:))):sorry2::-p

Ja bym obstawiala ta 18-24 miesiace.....:tak:

Jula ma taka kurteczke i powiem Ci ze onma jest jej jeszcze za duza a co dopiero ta na 3 latka

reklama
no i tak zrobie tylko strata 170zl mnie tak zastyopowala ale pewnie kupie bo naprawde mi sie podoba
no dokladnie a stracha na wroble nie chce by przypominal

Do góry