reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

jestem w szoku Kubus przeciez delikatnie nizszy;-)

Ja już Wam pisałam,że "krótkokończynowe" mam dziecie:-D
Dobra,idę mu zmierzyc nóżkę od kroku do kostki...

Zmierzyłam ,wyszło 27 cm.
Wzrost mi wychodzi jakieś 87 cm,ale tak sie wiercił,że nie wiem w końcu...
2 razy mierzyłam,ale chciał przejąć miarkę,ha,ha

Ostatnia edycja:
reklama
tak to juz jest ze chlopaki maja krótsze nogi:sorry2: HUbek ma wzrostu 87cm i nogawke od kroku do kostki 28cm (czyli jak Kubulek:tak:)
ja z moim bratem jestesmy równego wzrostu (175cm) a jak staniemy koło siebie to ja wydaję się wyzsza bo nogi zaczynaja mi się jakieś 10cm wyżej:-D:tak:on ma za to tułów dłuższy, taka juz budowa obu płci:-p

Rozalka super te ciuszki, szcególnie ten dresik mi sie podoba:tak:

Ostatnia edycja:
Sarcia,faktycznie modelka:tak:.Konrad od kroku ma okolo 30 cm,a długośc to zwykle okolo 50 cm:tak:.
Irtasiu,wiedzialyśmy,ze Ci sie Kubusia ubranka sposobaja:-D;-).

Ostatnia edycja:
Rozalka ale fajowe ciuszki , dresik mi sie bardzo podoba. I te majteczki chyba sama bede musiala sie w takie zaopatrzyc bo mi ciagle brakuje :tak: oczywiscie dziewczece :) własnie przegladam aukcje

reklama
Do góry