Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
obecnie wzrostu to ma 87cm ale on ma brzusio więc ubtania zdecydowanie 92 są na teraz.długość nogi wew. do kostki ( ostatnio czytałam o waszych pomiarach) 31cm a brzuszek obwód na luzaka 52cmSuper bluzeczki dziewczyny:-).
Karola,mariquita ma spora rozmiarówke i nie wiem czy ten kombinezon nie bedzie za duzy na Szymka za rok.Ja dla Konrada zapewne zerknę cos na 104.Ile Szymek ma wzrostu?

Ciuszki super a ten sweterek rewelkano to już koniec naprawdę kupowania teraz czekamy na wiosnę i lato
mariquita, GREEN PATROL new spodnie dł 1/2 - 110 (554962617) - Aukcje internetowe Allegro
mariquita, FAJNE RAJSTOPKI, 104/110 (530566933) - Aukcje internetowe Allegro
mariquita SURFER new !!! krótkie spodenki - 104 (548831996) - Aukcje internetowe Allegro
mariquita SURFER new !!! bluzka typu polo 98 (549568918) - Aukcje internetowe Allegro
mariquita SURFER new !!! bluzka z krótkim r. 98 (549502673) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi się jeszcze to sweter, sweterek MARIQUITA r. 98 przecena (537233772) - Aukcje internetowe Allegro no i ciągle myślę nad kombinezonem czy go kupić czy nie będzie zbyt mały za rok.![]()

Bardzo mi się podoba styl i kolory
Ja się wybiorę na zakupy jak się zrobi troszkę cieplej - tym bardziej, że teraz mam dwóch kawalerów do ubierania
Mi się wydaje, że rozmiar 98 będzie dobry dla Vicka, ale to się okaże, bo z tą rozmiarówką to różnie bywa