reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Gosiu bardzo ładne i dziewczęce te spodenki:tak: A śliniaczki, takie małe cudeńka:sorry2:
Teraz sezon wyprzedaży się zaczyna, może gdzieś się wybierzemy, ale nie wiem jak będzie pracował mój O., bo niby ma urlop, ale dzisiaj do pracy pojechał:-p

o własnie zapomniałam o wyprzedazach, juz przeciez sie zaczeły

Fajne zakupki Gosia:tak: spodenki śliczne:tak:
ja tez ostatnio porobiłam zakupki, ale nie mam czasu wkleic fotek, moze mi sie zahcce jutro;-)

Fajne spodenki Gosiu, chyba też Tesco odwiedzę, chociaż chyba powinnam się powstrzymać :sorry2: bo Oli ma znów pełną szafę ciuchów.

Ja musiałam kupić Oliwce papcie do żłobka, bo te, które nosiła były takie akurat i już zrobiły się za małe. Przy okazji robienia drobnych zakupów w Lidlu trafiłam na takie welurkowe i kupiłam, bo super miękkie, bardzo elastyczna podeszwa, no i nie są z materiału tenisówkowatego jak większość papci dla dzieci, więc noga nie będzie się pocić Oliwce (niestety oddzidziczyła nadmierną potliwość stóp po mnie)

Oliwieczka śliczne :tak:
Rosmerta śliczna bluza :tak: dla dzieci zawsze się coś znajdzie :-D
Kasiad bamboszki śliczne Emilka ma coś podobnego tylko rzep zapina się z dwóch stron na boki :tak:

zresztą ona ma chyba 4 pary różnych bamboszków a biega wiecznie na boso :baffled:

Ja dziś dokupiłam Emilce

CHEROKEE super spodnie JEANS HAFTY na 3-4 L NOWE (861265143) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze inne sztruksy brązowe wzorek jak na tych jeansach ale z motylkami :tak:
no i w tesco były po 24zł i sztruksy 28zł :tak:

reklama
Slicznie Oliwka wyglada w sukienusi:tak:
Spodenki od Emilki super w ladnym kolorze a rozmiar mnie rozwalil bo moja Jenni nosi 92 i niektore sa za duze a tu prosze 104 normalnie modelka rosnie :tak::-)
A lozeczko Zosi zajefajne:tak:

Do góry