reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Tycia ja mam tą kurtkę w obserowowanych jest fajna tylko w opisie było napisane bluzowata i zbytnio nie wiem jak siedo tego ustosunkować. masz ją już w domu co to w końcu za materiał taki filc??ile zapłaciłaś.

cudne są te wykończenia.:tak:

Dopiero wieczorem kliknełam,własnie zaraz zrobie przelew. Dostane ją dopiero za kilka tygodni,bo pani ma teraz urlop i do tego czas oczekiwania na przesyłke z Anglii. Wyglada na bluzowata,czyli nie jest za gruba.A taka to nawet na letnie wieczory sie przyda.

Pościel wygląda solidnie ale najlepiej byłoby obejżec ją na żywo,może poszukaj gdzieś w sklepach.
A ja za pieniądze z prezentów mam zamiar kupić małej rower,może mi coś doradzicie,a może wasze pociechy już mają wypróbowane?

My mamy tego typu,tyle,że niebieski.:tak:

reklama
Do góry