reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

no z tej aukcji wynika, że ktoś kupił NEXT_DOSKONAŁE jeansowe bermudy_GUMA REWELKA r104 (932614278) - Aukcje internetowe Allegro
no chyba że to dobry kolega tak cenę podbił:baffled:
My mamy podobne,ale chyba starsza kolekcja z lumpika za 11 zł.
Tyciu extra kurteczki masz dla Kondzia:-):tak:

Ceny z lekka wygórowane jak za takie rzeczy:dry: Ale faktem jest, że ostatnio Next nie ma się czym popisać:no: Kolekcje, zwłaszcza dla chłopców, to nic ciekawego i nadzwyczajnego:no: Za to ubrania sprzed dwóch kolekcji i wcześniejsze sprzedają się bardzo dobrze, nawet w wersji używanej;-)
Może Ci co dają takie kwoty mają na to i lubią jak dziecko ma rzeczy inne niż z najnowszych kolekcji:-p:rofl2:

No masz rację.
Ale dla mnie koszmar tyle kasy wydać.Szczególnie,że nasze łobuziaki szybko mogą je poniszczyć.Ja wolę te po kilka-kilkanaście zł,a nie przejmować sie,że cos sie z takim ciuchem stanie.Fajnie mieć coś droższego wizytowego,ale bez przesady.

reklama
Kurcze faktycznie ludzie na glowe upadli z tymi Next-ami:szok:
Ja kupilam ostatnio pare rzeczy z Roos dla Jenni wiecie te kaptury i te sprawy :tak::rofl2:

serio amator hmmm Szymek krawata nigdy nie miał ubranego a za koszulami to chyba średnio przepada woli bluzeczki chyba mu wygodniej bo w nich nie wierci się nie drapie nie ciągnie.

to rozalka tanio udało ci sie go kupic mój Patryk to taki amator koszul i krawatów :-)

Kuba też,jest zachwycony koszulą i krawatem. Twierdzi "wyglądam jak tata"Z resztą krawata na gumce prawie nie czuć na szyi.
U nas jest taki sklep koszulami i kupiłamKubulkowi za 25 zł.Dla męża za 40 i jest olbrzymi wybór krawatów.

Patryka jak wpuścisz do sklepu i ma wybrać sobie cos do ubrania co mu się podoba zawsze wybierzę koszulę a z krawatem to już wogóle:tak: taki elegancik mi rośnie ha ha

Ja rowniez sporadycznie koszulki zakładam,zwykle na jakieś okazje :tak:.
Ostatnie zakupki:tak::

Niedrogo mi się udało kupic ,bo za 26 zł cały komplet ponizej:-):tak:

925296201

I jeszcze takie cuda;-):tak:

dsc01404h.jpg

dy2586_Obraz%20165-1.jpg

reklama
Do góry